Ads

Aku Menganjing Blogger, Jahat Tak?

sepatutnye bangun pagi, gosok gigi, mandi, solat subuh.. tapi ade gak yang bangun pagi berjujuran air mata.. tak heran la kalo bangun pagi menanges disebabkan rindu terlampau kepada seseorang lebih-lebih lagi family.. tak heran pun.. tapi yang herannye, cerita sedih diri ni dijaja kepada dunia.. ade orang nak kesian ke?


entry aku kali ni nak buat ala-ala menganjing sikit.. kadang-kadang annoying bukak blog orang, pastu cerita mende yang sama je..


"hari ni bangun pagi je saya terus menanges bab pungguk rindukan bulan.. rindu sangat-sangat kat mak.. menanges sejam lamanye.."


lama gak sejam menanges.. tapi logik ke? air mata kita ni boleh mengalir selama sejam kalo menanges? mungkin boleh tapi nampak sangat entry yang cube meraih simpati pembaca..


kene kutuk sikit pun nak heboh satu dunia.. kenapa aku cakap satu dunia? sebab blog kita ni satu dunia boleh bukak, satu dunia boleh baca.. alaa, baru kene kritik sikit dalam blog orang lain, dah start buat entry berunsur sedih.. meraih simpati dan sokongan orang ramai.. ceh..!



"saya sedih sangat-sangat ade orang sanggup gelar diri saya ni *****.. saya menanges untuk menenangkan hati yang terluka ni.."


alamak, geli la pulak aku baca entry ko ni.. haha

6 comments:

  1. wahh sampai 1 jam menangis

    ReplyDelete
  2. opsss terkena batang kerusi q....

    ReplyDelete
  3. huhu..cara dia express feeling le tu

    ReplyDelete
  4. haha..ce bagi i sikit link blogger tu :))

    i pn nk simpati jugak ekekeke :P

    ReplyDelete
  5. i lagi busan kalau hari2 org update pasal diri sendiri dgn kekasih. tp nak tegur kang, blog dia... suka hati dia la kan. tapi klu buka blog tu dah umpama kitab cinta pulak rasa. haha

    ReplyDelete
  6. haha. tak suka, ada je butang unfollow. well, ada yg anggap blog as their own on9 diary. masing2 dgn pendpt masing2 :)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers