Ads

X-Men First Class

aku dah tengok, boleh tahan la.. tak mengecewakan sebab ada awek hot yang berlakon kali ni.. aku dapat tahu yang filem ni merupakan satu trilogy baru untuk X-Men, takde kaitan dengan trilogy sebelum ni.. tapi, sorang je yang tampil untuk watak yang sama 5 filem X-Men ni..


watak-watak dalam X-Men First Class:




bagi sape-sape yang dah tengok filem mesti ada yang berangan sikit tentang watak yang ada.. tak banyak sikit mesti ada kan? biasanya kita akan bincang tentang watak-watak feveret.. watak feveret aku ialah Azazel.. kenapa? yang belum tengok better tengok, memang tak rugi dua jam korang kat dalam tu..




Stan Lee kali ni aku tak nampak pulak dia sebagai cameo.. untuk filem superhero Marvel yang lain, mesti dia ada inter-frame, tumpang glemer.. nasib baik ada Wolverine muncul sebagai cameo.. :)

4 comments:

  1. hmm belum dpt tgk agik cerita ni. huhu

    ReplyDelete
  2. xmngecewakan sbb ade awek hot..haha..
    ape pown xbole..hehe

    ReplyDelete
  3. dah tgk wekend lepas. actually ni prekuel kan.jalan citer best,hero pun best. prof x nampak baik sangat la..hehehe..suke magneto..

    ReplyDelete
  4. best bro...hahaa..ouas hati tgk cite ni....tp prof cm x dpt trima je raen bewarna biru....x cm erik...hehehe

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers