Ads

Running Man

kebelakangan ni aku jarang giler nak update blog.. sebab? sebab kat bawah ni:





sape dah pernah tengok? Running Man ni citer dia lebih kurang macam Family Outing tapi konsep dia lain sikit.. kirenye konsep lebih urban sebab main kat kawasan bandar-bandar.. yang penting, kelakar giler :)


bagi sape-sape yang nak download citer ni, korang boleh register kat [SINI].. aku sarankan korang download guna pape download manager.. dia siap bagi banyak link untuk download satu episode.. pilih yang mana korang rasa-rasa laju.. kalau aku, mediafire


iSUBS ni korang kene register dulu.. lepas register dah boleh terus download.. takde minimum requirement kalau nak download Running Man dan Family Outing




*yang paling best, banyak guest awek korea yang cun-cun :))

20 comments:

  1. bes gilos 2 2 show ni..
    gelak guling2 lawak die

    ReplyDelete
  2. family outing best! running man xtgk lg.hoho

    ReplyDelete
  3. RUNNING MAN TERBAEKKKK !!

    gelak guling2 punyaa laaahhh .

    ten que 4 sharing . nice entry .

    yeayyy . dh ley dunload byk2 :)

    ReplyDelete
  4. Hahaha memang kelakar lah jugak cite Running Man nie kejar sane sini. Teringat time kecik-kecik main kejar-kejar & menyorok..

    ReplyDelete
  5. nape sume xley dunload nih ?

    camne awak wat ek ?

    ReplyDelete
  6. Dah tgk dah! serious RM tak pernah mengecewakan every ep :)

    ReplyDelete
  7. kalau dah suggest bnyak yg cun, mmg kne download ni..ehehe...:D

    ReplyDelete
  8. nk download better amek 450P.. size sederhana.. kalo nk yg HD, amek 720P.. kalo 360P tu quality rendah, size kecik..

    ade byk mirror, so pilih yg mne korang selesa nk download

    lg satu.. better tgk RM ni ikot turutan.. :)

    ReplyDelete
  9. betul2! sy pon suke gila kut... asek tgk ni je.. kelakar smpi pecah perot..hehehe... baru igt nk update pasal ni tgk2 awk lagi cept..adoi...hahahahah

    ReplyDelete
  10. ske gile dua2.. sebab musabab jarang update blog memang sebab layan rancangan ni ah.. jaesuk lawak!!!

    ReplyDelete
  11. yeahhhh.. running man mmg bes giler... especially Sparta Kook... hahahahha... kelakar giler... sape yg x tgk lagi, try la tgk... gerenti puas hati!! hehehehehe..

    ReplyDelete
  12. Running man memang kelakar habis la.

    terhibur giler dgn lawak diorg tu, match sngt diorg semua tu. :)

    Family outing pun terbaik!

    ReplyDelete
  13. wah terbaeklah!!!dah lame giler nak download variety show ni....family outing mmg da bomb la...skunk ni pon ngah addicted ngan we got married n oh my school..ngah3~~

    ReplyDelete
  14. haha.. korean variety show memang terbaik. haritu buat entry pasal ni gak. esp running man ni la. every episode mmg tak miss. tertunggu2 bile nak available utk download. last 2 days tgk yg ep 40. tak sabar nak tunggu ep 41 plak! XD

    ReplyDelete
  15. running man mmg klakar nak mampos. tapi tgk kat tv je.malas nak daunlod. =P

    ada satu lagi yg best, star king. dah pnah tgk dah??

    ReplyDelete
  16. running man ade kat one hd, tp x pnah tgk.. lbih suke lyn drama. :)

    ReplyDelete
  17. semua dok cakap running man ni .. est sgt ek ? nk try tgk la nanti ^^

    ReplyDelete
  18. mun pun suke tengok running man!!
    klakar trutamanye kwang soo..
    kesian slalu kena buli..

    ReplyDelete
  19. memang best pon..klakar cam family jugak..FO x byk game macm RM.
    tpi an isub lambat update la...tenguk kat kshownow je...
    nyway RM memang DaeBak! ^^

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers