Ads

Selamat Tinggal

dengar je berita ni terus aku rasa sedih giler.. tak best kot berita ni.. aku pulak memang jenis tak suka dengar berita buruk.. berita buruk ni berkisar pasal seseorang yang aku minati.. tak best






kat atas ni la player yang paling aku minat.. mungkin ramai yang kurang kenal.. tapi sebenarnya dia ni power gak.. free kick sama power dengan David Beckham, power tu.. dia dah penah pegang Piala Dunia (Italy) dan dah penah pegang trofi Champions League (AC Milan).. agak legend la..





berita buruknya, dia dah konfem nak keluar dari AC Milan, kelab paling feveret aku.. dah 10 tahun dia main kat AC Milan pastu nak pindah ke Juventus pulak.. dalam liga yang sama, konfem jumpa team lama nanti..

2 comments:

  1. btol ke nie?? aduhai.. sedih giler.... nnt kat Ac siape nk amek free kick?? die je yang boleh diharap... xkn Ibrahim kot??

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers