Ads

Ada Orang Yang Suka Ke Kalau Habis Cuti?

sape yang tak suka bercuti kan.. sejak dari sekolah memang liat kita nak pegi sekolah pagi-pagi.. asal dua minggu nak start cuti je dah macam-macam plan dalam kepala otak kita.. memang tension kalau duduk kolej lama-lama.. ke ada yang suka tak balik rumah?


sebut pasal cuti, sekarang ni kebanyakan kolej/universiti kat Malaysia ni baru je nak start cuti.. ada yang tengah nak final exam.. tapi yang tak best ialah UNITEN.. uniten ni sejak dari penubuhan sampai la sekarang suka buat perkara yang lain dari yang lain.. giler ape



bila kolej/universiti lain nak start cuti je, uniten baru nak start semester baru.. bila uniten nak cuti, kolej/universiti lain baru dah start sem baru.. sangat berlawanan dengan institut lain..


yang tak best, bila uniten cuti member-member lain takde.. memang aku tak keluar rumah la kalau macam tu.. kesian kat budak-budak uniten ni..


kesimpulannya, aku sekarang baru je setel daftar untuk semester baru ni.. kawan-kawan lain tengah seronok bercuti, aku kat uniten.. sebab tu macam lama aku tak update blog ni.. tambah pulak aku taktau nak update pasal ape.. adioss


*tukar topik jap: bila nak ada gath antara blogger lagi? susah aku nak tau ni.. sedar-sedar dah buat, aku missed..

6 comments:

  1. saya lak kalau boleh nak study balik...bila dah kerja ni tak ada masalangsung nak cuti

    ReplyDelete
  2. ha..saya suka klau cuti habis..

    boleh msuk bljar balikk..huhuuuu~~

    ReplyDelete
  3. saya suka gila cuti. ho yeah.


    *nanti kalau ade gathering yaya inform. tp belanja eskem tau. eccewah.

    ReplyDelete
  4. haha. beyse awl2 sem dh plan nk buat ape time cuti sem. haha.

    tp x best kalau cuti lain2.

    ReplyDelete
  5. suke duk u...sbb da biasa sibuk..bile balik umah..cm xde mende nk buat...lgpun time bljar ni nk kutip pengalaman..hehehe..ni da stat cuti 3bln setgh...x daye nk duk umah lama sgt..bdan letih

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers