Ads

UCL Semi Final 1st Leg : RMA vs FCB

citer pasal bola lagi.. nak buat macam mana, aku memang minat sukan bola sepak ni.. malam ni berlangsung lagi perlawanan peringkat separuh akhir UEFA Champions League.. semalam Manchester United dah menang 2 - 0 dengan Schalke 04.. malam ni giliran Real Madrid dengan Barcelona pulak..


muka dua brader yang kerap turun naik FIFA





tapi yang tak best, aku mungkin tak dapat tengok malam ni.. terpaksa aku tengok kat mamak je atas sebab-sebab tertentu.. sape nak tengok dengan aku kat mamak? :))

1 comment:

Ads

Followers

Google+ Followers