Ads

Transformation

terasa apa yang berlaku beberapa tahun lepas macam baru je semalam..


klik pada gambar untuk tengok adek aku ni membesar


kat atas ni gambar adek aku yang berumur 9 tahun.. sedar tak sedar, dah 9 tahun aku tengok dia membesar.. bukan adek aku ni yang jadi pokoknya.. tapi kita ni, makin hari makin tua.. bila la aku nak kawen ek.. hahaha :p

*abaikan entry ini kalo boring sebab aku tengah boring malam ni (?)

18 comments:

  1. hahaha..
    nampaklah kebosanannye..huk3..

    kiut ek adk muci tuh..

    nak kawen cepat?carilah calon cepat maa..

    p/s: jom vote SCC kat sini. No.49 yer. mekaseh

    http://www.2dayblogger.com/blog/2011/03/03/undian-pencarian-10-blog-tercantik-2011kumpulan-2-bermula/

    ReplyDelete
  2. muka dah nk sejibik ngan nisa.. hehe

    ReplyDelete
  3. bab kawen jugak dia mention haha...
    saya follower baru.moh ke blog saya.klik sini zoey zau yah ska-ska hati

    ReplyDelete
  4. hehehe.... g google calon bini... ehehe... btw, nice blog!

    ReplyDelete
  5. umur je makin tua ttp hati maintain muda. dan yg penting akal mesti mau matang....huhuhu

    ReplyDelete
  6. Haha. Ingatkan Nisa Kay tadi, semangat CLICK laju2.

    ReplyDelete
  7. haha . comel entry nie . n u look like sorang abg yg pnyanyang . but ,nkal tu ttap ada !! :]

    ReplyDelete
  8. adek kamu, mmg comel..:P bile nak wat entry mcm ni psl kamu plak? ke dah wat? huhuh

    meh ke rumah,
    ~damia dan selsema~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  9. ohhh...bagi lah i yg dah legend ni wawen dulu..huuu~ jgn r kejam sgt nak langkah bendul i.. gugugugu..:)

    ReplyDelete
  10. haha, kaweng ke. umo bpe ni? rsenye ckup umo dah ni kan3? x)~

    ReplyDelete
  11. mmg pn..sedar2 dh umo 22 tahun..rase smlm baru 18 taun..wuwuwu..tuenye..
    ps: kwen jgn lpe jmput..ehe

    ReplyDelete
  12. haha cpt2 kawen bila dah b'kemampuan'

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers