Ads

Blog Of The Day #11

malam tadi balik je dari main futsal terus aku landing atas tilam dan tertidur.. tersangat la penat, taktau kenapa.. bangun dari tidur je terus aku terkam laptop dan cuba untuk update blog..

kali ni blog of the day merupakan blog nombor 73.. secara kebetulan, blog tersebut adalah blog budak rumah aku..





sebenarnya dia ni baru je mula berjinak-jinak nak buat blog.. blog tu pada asalnya lecturer dia yang suruh buat sebab blog tu sebahagian dari asignment dia..

blog dia ni baru je lagi, fresh je lagi.. dan aku kadang-kadang seronok gak baca entry-entry yang berdasarkan pengalaman semasa dia..

*tengok bloglist yang lain di sini

3 comments:

  1. WAHH...dulu ms kolej lecturer tak soh wat assigment cmni pon.. :\

    ReplyDelete
  2. wah dah lama tak masuk blog meuz aka gulai tempoyak. hehe.

    ayat terkam laptop tu memang menakot kan :P

    ReplyDelete
  3. thankz meuz~
    hahaha..
    patot r tetibe bnyk org view blog aku..

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers