Ads

Terima Kaseh Kepada Semua Follower

akhirnya dah mencecah angka 1000 bilangan rakan subahat aku dalam dunia blog ni.. kat sini aku cuma nak tunjuk siapa follower bertuah tu..




aku ambil dua angka yang boleh dianggap chantek iaitu 999 dan 1000.. ok, kepada follower tersebut, sila lapor diri kat aku boleh? sebab bila aku tekan profile korang, tak keluar pulak link blog korang.. dah dapat sume link blog korang tengkiu :)

terima kaseh daun keladi (kalo boleh nak lagi) kepada semua yang menyokong aku selama ni.. ye la, selama ni aku selalu buat entry yang tak boleh blah dan merapu je.. tapi tetap ada orang follow..

FOLLOWER #1000 = MYRA
FOLLOWER #1001 = FAHMI
FOLLOWER #999 = FAE

20 comments:

  1. hihi , no 1000 datang melapor diri ! hikhik :))

    http://myracupcake.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa telambatla pulakkk!!! :( :(

    ReplyDelete
  3. @♥ zoe ana ♥
    rilex.. dah join bloglist ke belom? kalo join boleh msuk dalam blog of the day.. dua blog setiap hari kene promote dlm blog ni.. hehe

    ReplyDelete
  4. tq so much bro, ada juga link aku kat entri ni wlupun xdpt angka chantek tu..hihi...keep in touch (^_^)

    ReplyDelete
  5. tahniah ye bro!bukan senang nak capai 1000 tu tau!hrp jgn lupa jengok dan terjah blog kekawan ye...wish u all the best!

    ReplyDelete
  6. tahniah la yer... nanti target 2000 pulak..:)

    ReplyDelete
  7. @||aLeaSaRa||
    dun worry, sume yg singgah, aku terjah balik.. sedar tak sedar je.. hehe ;)

    ReplyDelete
  8. nak unfollow lah..
    nak tunggu jadi follower yg ke 2000..boleh??hak2

    ReplyDelete
  9. nak unfollow lah..
    nak tunggu jadi follower yg ke 2000..boleh??hak2

    ReplyDelete
  10. meuz : hakhakhak...mmg tak malu punnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...:P

    ReplyDelete
  11. OKEY SUDA BOLEH ! THANKS OKEY FY YOUR COOMMENTS(:

    BTW KENAPA PHOTOSHOP TU TAK BOLEH BUKA EH ? SUDA UPLOAD . THEN DIA KATA ERROR APE TAH -_-"

    ReplyDelete
  12. @MéuzAngelo™ XXIII cuba bro tgk link ni http://www.malaysiakini.com/news/157113

    ReplyDelete
  13. tahniah muci !!! =D

    SCC suke tiga2 nombor tu ;)

    hurm..bila lah SCC nak dapat num camtu jugak ek..wuwuwu

    ReplyDelete
  14. 999---> e2 sy!;)
    congrats muez! wow!
    suda genap seribu followers ya!
    kene bg tips ney mcm mne nak capai followers sebanyak neyh!hehe;P

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers