Ads

Beraksi Nakal Di Hujung Minggu

seminggu yang lepas, aku dan adek aku, Nisa mengatur satu pertemuan.. kat mana? KL la, malas aku nak sebut nama saintifik tempat tuh.. :p

minggu lepas, 19 Feb 2011..


konon-konon aku malu, tapi adek aku suka buat muka yang tah pape bila gambar diambil.. hehe

penat aku control hensem tapi aku tak difokuskan.. takpe len kali ade lagi



nak sangat bergambar? hamek kau..! hahaha :))


aku tak berapa kenal kawan-kawan adek aku yang lain tu melainkan Syam.. Syam ok la dengan aku, sama-sama minat AC Milan.. hehe

mengikut budak perempuan shopping memang perit dan pedih.. segala ranjau dan duri aku tempuhi dengan sabar..

tujuan hanya nak membeli kasut, tapi segala kedai yang disinggah.. lumrah wanita, suka 'ziarah-menziarahi' kedai lain sebelum memebeli apa yang diinginkan..

lelaki? berbekalkan satu tujuan je.. dari rumah lagi dah set dalam kepala otak nak beli ape, pergi kedai terus je beli.. takde nak singgah tempat lain.. lepas dapat terus blah..

macam tu jugak la kalau nak tackle awek.. tujuan hanya satu, nak memiliki hati si wanita.. dah dapat, blah? eh, salah tu.. biasanya kalo dah dapat kebanyakannya tak jaga elok-elok.. kalo ade yang jaga pun, terlebih jaga mengalahkan suami orang.. padahal belom kawen pun

insan cemerlang yang terlibat pada hari tersebut:

15 comments:

  1. terguling2 kot aku baca nie... hahhahaaaa....
    Hidup AC MILAN.... :)

    ReplyDelete
  2. hehe..betul2..

    perempuan nak beli satu benda tapi ziarah satu mall..

    betul la jugak pasal lelaki cari awek bila dapat tak pandai jage.

    tapi kadang2 lelaki nak cari awek mcm ppuan shopping jugak..try semua dulu..pastu tinggal satu2...hehe

    perempuan pun same je...hehe

    ReplyDelete
  3. hehe..betul2..

    perempuan nak beli satu benda tapi ziarah satu mall..

    betul la jugak pasal lelaki cari awek bila dapat tak pandai jage.

    tapi kadang2 lelaki nak cari awek mcm ppuan shopping jugak..try semua dulu..pastu tinggal satu2...hehe

    perempuan pun same je...hehe

    ReplyDelete
  4. hehe..standard la pompuan..aku pon same..miahaha

    rajinnye la ko tman adik ko shopping :)

    ReplyDelete
  5. pompuan mmpunyai byk citarasa..
    alang2 da kelua umah tu..menjelajah la ke segenap 'sudut' !
    hehehehe

    ReplyDelete
  6. waaahhaahaa..rajin seyh teman adek beraksi nakal di ujung minggu..kihkihhh..

    *susah nk cri laki boleh ajak bershopping nie..teehee

    ReplyDelete
  7. memang penat kalo mneman pompuan shopping..pergh..XD

    ReplyDelete
  8. kalau nurul pegi shopping complex nurul akan merayap je tapi tak beli pape haha..husband nurul nanti tak yah risau la duit habis, yang penting kaki kena tahan la jalan jauh2 sebab nurul suka jalan haha..

    ReplyDelete
  9. gambar ketiga ngan keempat,
    muke sedih je,
    dah mcm anak terbuang pulak,
    haha

    ReplyDelete
  10. hahaha..penat ke?.. kesian.. ;p

    ReplyDelete
  11. macam tu jugak la kalau nak tackle awek.. tujuan hanya satu, nak memiliki hati si wanita.. dah dapat, blah? eh, salah tu.. biasanya kalo dah dapat kebanyakannya tak jaga elok-elok.. kalo ade yang jaga pun, terlebih jaga mengalahkan suami orang.. padahal belom kawen pun

    terbaik! suke :)

    ReplyDelete
  12. haihh along i takde pun nak hangout ngan i. dia kata poyo je hang out ngan adik sndri.. cis. jeles

    ReplyDelete
  13. haha adik buli abang . ala cool aa derr , kitorang ni memang jenis suka shopping :P *menyokong nisa

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers