Ads

Blog Of The Day #5

tiba-tiba terjaga.. pagi pulak tu.. rasa maca nak tido lagi, tapi teringat ada sesuatu yang aku belum setelkan.. ok, mende ni la yang aku belum setelkan, blog of the day..





aku amek dari blog dia, tah mana satu tuan blog

aku ingatkan aku dah jumpa blog yang sangat simple, rupa-rupanya blog dia ni lagi simple dari blog-blog yang simple.. erk, macam mana tu?

aku sarankan korang tengok sendiri la.. dan aku harap jangan ada yang sangka aku pilih blog of the day ni dengan suka-suka aku je.. bukan, aku pilih secara rawak (random) menggunakan website random.org

*boleh lagi nak join mende alah ni.. picit kuat-kuat kat sini

3 comments:

Ads

Followers

Google+ Followers