Ads

"SAYA JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA"

bloglist yuyu zulaikha? sape yang tak kenal cik yuyu ni kan.. antara blogger yang feymes gak r.. hehe


daripada aku tak update blog, baik aku buat mende ni, join mende ni.. banyak faedah gak.. senang je nak join bloglist cik yuyu ni..

copy banner, letak dalam entry:

ok DONE..!

cerita sikit pasal blog yuyu:

  • template yang simple, tak pening kepala
  • header yang besar.. hehe
  • banyak gambar sendiri dalam entry (kebiasaaan bagi blogger wanita)
  • setiap entry yang ditulis boleh dikomen (entry banyak tak bosan)
  • blog yuyu ada ramai follower
  • DONE..! ;)

kemudian kene paste link entry ni ke blog yuyu.. maksudnya kene bagi link entry ni melalui comment di ENTRY INI

*kalau nak join bloglist/link exchange aku, klik sini

7 comments:

  1. hayyyaa!! meuzzz! buang la "femes" tu! ishh!

    ReplyDelete
  2. haha, muka lawa kena la tunjuk~ comel kan? :D

    ReplyDelete
  3. dr blog yuyu..keep blogging ya :)

    ReplyDelete
  4. kite join jugak..
    dr blog yuyu nie..
    jom ke blog kite..

    ReplyDelete
  5. nk jd rakan subahat..
    dr blog yuyu..
    yezzaa...

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers