Ads

"Saya Join Bloglist Falia Shazana"

bloglist lagi? yaa.. disebabkan aku dah takde keje lain, maka aku buat la entry berunsurkan bloglist.. bagus buat bloglist ni..

cik Nur Falia Shazana Manja, comel tak?



header yang aku buat untuk dia dulu

senang je syarat nak join bloglist ni

  • letak header blog Falia Shazana ni
  • buat entry bebas pasal bloglist ni
  • letak gambar bersaiz tepat
  • letak link blog Falia dalam entry ni
  • macam biasa, kene la hantar link entry ni ke entry ni

ini gambar aku nak guna:




idea bloglist bergambar ni aku yang cetuskan (taktau la kalo dah ade orang lain buat kan) dan dia cakap kat aku nak buat gak macam bloglist aku.. aku benarkan je..

lagipun aku takde copyright untuk idea bloglist bergambar ni.. kalau korang rasa nak buat macam aku, buat je, kan lebih bagus macam ni.. :)

*ini bloglist aku, nak join tekan sini

6 comments:

  1. waahh.bnyak tol 'bloglist2' nih skunk eh. haduyy! dah la ari nih baru mnjnguk blog. mcm2 da mis. humm. nak kine kaji gak lah. hape mnda sume tuh. nyway, sweet~ ^_^ sempoi jek

    ReplyDelete
  2. cantiknye header tuu . nk tempah satu . kne bayar tak ? hak3 :P

    ReplyDelete
  3. thanks 4 advice :)
    nak tye...nape tak ley letak lagu?lembap eh?nnti replay kat blog sy ok?

    ReplyDelete
  4. @princess laila
    join bloglist la cara nk bg org singgah blog kite.. nak pulak blog kite ade dlm list blogger popular.. hehe

    ReplyDelete
  5. @sharifahzakiah
    memang terima bayaran, dah tak buat free mcm dulu.. tapi belom ready lg nak promote.. takot tak dpt beri komitmen :)

    ReplyDelete
  6. hehehe buat laa . nak tempah ni :))

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers