Ads

Hadiah Kepada Yang Join Bloglist Aku

dapat hadiah kalau join bloglist aku.. ehem, hadiah ape? hamper? piala pusingan? medal? sume takde dalam kepala otak aku..

yang aku nak bagi, cuma traffik kongsian.. macam mana tu? alang-alang follower aku dah nak dekat 1k, ape salahnya aku promote blog korang kan..

cara aku promote korang simple je.. aku cuma letak header/screenshots blog korang, dan link ke blog korang.. kalau aku rasa nak tulis-tulis sikit, aku akan tulis..


ini contoh blog yang di-promote


kat atas ni blog kawan aku, sumpah kelakar dan tak bosan.. cuma dia tak minat kepada langkah promosi.. singgah ke blog beliau [klik sini]

kalo korang perasan kat bloglist aku, setiap blogger yang join mempunyai nombor unik yang tersendiri.. ingat suka-suka je aku buat?

setiap hari, aku akan pilih blog dari bloglist secara random menggunakan RANDOM.ORG.. satu hari, dua blog yang akan aku buat entry ringkas..

mende ni akan aku mulakan pagi esok.. amacam? ok ke tak? kalau ada pape penambahan idea, bagitau je.. :)

*nak kene promote? meh sini singgah bloglist aku

9 comments:

  1. bro, siuk...maknanya best la, sabah slang...hehehe

    ReplyDelete
  2. wahh seronokk.sy num 19.hopefully btuah kne promote.hehe

    ReplyDelete
  3. a'ah la... nape cintabungablogspot nombor '51a'? uppss... tatotnyerrr~~~ -__-)

    ReplyDelete
  4. wah! best nyer!....

    terimakasih banyak2 yea encik meuz! lalalalaaa..........

    -----------------------------------

    KatekateKite | Jom Timbang Berat Kilo Blog Korang! ^,^

    ReplyDelete
  5. wahhh bagos nyer abg hensem meuz angelo ni..hahha

    the more u give, the more u get..:p

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers