Ads

"ceq nak join bloglist tomatokering"

daripada aku mengcongok tak buat ape, lebih baik aku join bloglist kan.. ade la gak faedahnya..

sebenarnya idea menulis entry ada kat mana-mana.. setiap apa yang kita nampak, boleh dijadikan ramuan utama untuk menulis entry.. tapi aku sendiri tak ikot formula ni sebab aku tak reti nak tulis balik apa-apa kejadian yang berlaku..


header simple, best :)

dia suruh letak header, siap boss..!! (sambil menggoyangkan kepala ala mamak)

pastu dia suruh kritik pulakk.. ok, aku komen sikit-sikit je.. kalau komen banyak-banyak kang salah tersalah komen.. aku ni bukan la blogger yang expert, SEO pun aku taktau ape mende tu..


  • blog kemas
  • blog yang ada widget paling sedikit aku pernah jumpe
  • so tak hairan la follower ramai kan
  • nak baca pun selesa, pandai guna line break
  • 1st time masuk, tercarik-carik gak kat mana shoutbox
  • mouse cursor tu rasanya tak perlu kot..

aku suka blog cik tomato kering ni, simple je.. nak loading pun ringan.. aku ambil kira masa loading page (berat atau ringan) sebab internet kat uniten ni takde la slow sangat kalau nak ber-blogging.. yang komplen internet slow tu sume kaki-kaki download..

almaklum la.. laptop aku ni bukan laptop mahal macam kebanyakan korang guna kan..


tomato kering yang sebenar


*teringin nak buat header untuk tomatokering ni.. hehe

5 comments:

  1. weitt ! apa kah punya gambar tomato kering muse letak tuh ? mana jumpe baik gtaw cepat ! p&c tu !grrr >:(

    (ceq tak penah g jumpa tomato kering camtu) huhu (teruja sebnarnye) :D

    haa ,,ni mesti nak buh gambar tomato kat header tu kan ? boleh buat koleksi ni.. :P

    err betul ke muse? hentam jela :P

    ReplyDelete
  2. @tomato
    hehe.. tadi la timbul idea nk buat header yg ada tomato.. tapi skrg dh ilang.. huhu :p

    ReplyDelete
  3. cett,, podacett.. p kutip balek..haha :P

    ReplyDelete
  4. hahaha xboleh blah lah meuz letak pic tomato kering tu..

    ReplyDelete
  5. wah ampakmaambest nak juin juga boleh. hehehe

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers