Ads

Blog Of The Day #4

memang lama aku tak update pasal blog of the day ni.. aku bangun pagi-pagi, terus teringat pasal blog of the day ni.. ok, dengan kuasa bulan menggunakan random.org, aku dapat nombor 26..



tuan belog


1st time aku masuk blog dia, ok je.. template yang ringkas, putih gebu je.. tapi yang tak best bila ade lagu.. kebetulan aku buat entry ni pagi-pagi.. bukak blog yang ada lagu je, memang terkejut la.. mengamuk budak bilik aku..

kalo tuan blog baca, sila la ikut nasihat orang ramai, jangan letak lagu dalam blog, takde orang nak dengar pun.. lagipun berat letak lagu dalam blog ni.. tu je nasihat aku dan orang ramai.. :)

*nak join? klik sini

5 comments:

  1. hehe, btul2, tak suka blog ada lagu, rimas. sebab bila pegi page yang older entries ke ape asyik ulang je lagu tu. but jangan pulak kecik hati ye sesape yang letak lagu dlm blog. just my two cents. :D

    ReplyDelete
  2. @♥ zoe ana ♥
    betul..!! buat la entry pasal lagu dlm blog, sediakan hujah2 mcm comment awk tu.. ;)

    ReplyDelete
  3. wahhh pagi2 meuz dah bwat entry..rasa nye kalau nak letak lagu, make sure ade button play, pause n stop..

    tp, better tak payah letak langsung lah sbb xleh fokus nak baca entry dia..

    ReplyDelete
  4. dulu ada pasang lagu juga.. tp citarasa org beza2kan.. jd baik xpayah letak..

    ReplyDelete
  5. haha...betol gak tu, penah ade yg anta msj, xdpt tgk vid dlm tu sbb de lagu tgh pasang..n sy gak pasang lagu dlm blog..saje2 jekkk...nk kasik blog menyanyi2

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers