Ads

Men-Design Header Blog Orang Lagi

azan baru je berkumandang tadi.. teringat pulak pasal blog aku yang lame tak update..

walaupun baru semalam aku update, tapi kebiasaannya aku akan update blog dua kali sehari paling kurang.. korang pun rajen2 la update blog kalau nak aku singgah..

baru je setel design header orang.. header lagi? ye la, tu je la yang aku reti nak buat.. lain orang lain kebolehan masing2, betul tak?



header ni milik blog Apa Kata Hati [link blog], aku hanya menggunakan khidmat photoshop nak menyiapkan header ni..

agak lambat aku siapkan header kat atas ni memandangkan aku agak sibuk dalam dua tiga hari lepas.. ye la, semalam midterm exam dan esok pulak kene hantar asignment..

pendapat korang tentang header kat atas ni?

9 comments:

  1. chantekkk ! :D


    p/s : tolg . he http://tomatokering.blogspot.com/2011/01/contest-fesyen-untuk-semua.html

    ReplyDelete
  2. rajin nye wat header utk org... huhu...

    nieza suke yg first...lawa...^_^

    ReplyDelete
  3. terima kasih tau...simple n smart+cantik...(^_^)

    jom ke APA KATA HATI pulak ;
    HAPPY 55TH BIRTHDAY !!

    ReplyDelete
  4. kamu sgt rajin..!!!
    tapi jgn lupe siapkan asignmen k..

    ReplyDelete
  5. @miaa spungen
    buat mase ni tak buat header tuk org dah kot..
    lps ni rasenye mcm nk buat yg berbayar pulak.. tapi murah la..
    itu perancangan je baru.. :)

    ReplyDelete
  6. can i get a header? hee

    http://eqhazin.blogspot.com/2011/02/facebook-da-takde-blogwalking-ajela.html

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers