Ads

Aksi Selepas Mandi

biarlah ape orang nak cakap, aku punye suke, ini blog aku.. aku bebas nak tulis ape.. tapi staement tu kadang2 takleh pakai gak..

kalo tulis ikot sedap perot je, sape nak baca kan? ini la masalah aku, kadang2 intro melalut, takde kaitan dengan entry..

percubaa kali pertama:

lepas mandi rambut boleh setting macam2.. tapi terai tunggu dalam sejam, nescaya rambut kembali bergulung..

aku rasa aku tak sesuai buat rambut seperti di atas.. nampak terencat sikit, muka tua tapi nak buat rambut budak muda.. fail..!

maka dengan itu..


kalau rambut macam ni? pun boleh.. tapi abaikan muka yang seolah olah meminta pelempang


akhirnya aku kelihatan begini..  lebih selesa kot


secara jujur lagi tulus ikhlas aku bagitau korang, aku jarang snap gambar sendiri ni.. tak reti aku nak pose depan camera, baik guna gambar candid je

entry ni bertujuan sebagai kenangan terindah sebelum aku memotong rambut.. ye, aku nak potong rambut..

11 comments:

  1. alahaii...kesiannya..nak potong rambut rupanya.

    takpe, rambut lelaki kan cepat panjang..

    ReplyDelete
  2. rambut pas mandi macam justin bieber. hahahaha. ok ar tu. muda lagi

    ReplyDelete
  3. haha...botak lah senang..xpyh nk sikat..
    btw,muke ko mcm muke blur2 je..

    ReplyDelete
  4. bukan kalau masa kecik2 dulu mesti pakai bedak ke pas mandi? apesal tak pakai bedak? heheh ='P

    ReplyDelete
  5. awat hang makin kurus dek non??? hang mkn ati ke ape...habak mai meh...

    ReplyDelete
  6. @Mira_Idora
    ala.. tak best r botak2.. org nk hensem2 gak.. huhu :p

    ReplyDelete
  7. @Misa Sakura!
    mase kecik pakai bedak sbb nak comel2..
    dah besar ni nak hensem2 je, so tak perlu bedak, tapi pakai ubat jerawat.. huhu :p

    ReplyDelete
  8. @aydaaddicted
    laa.. makin kurus ke?
    ye la kot.. i tak makan sbb menunggu u belanje mekdi la.. hehe

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers