Ads

Korang Boleh Ke Stylo Macam Ni?

aku bukan la peminat siri anime mahupun manga.. paling kuat pun layan Naruto je.. itu pun manga Naruto..

ape tu manga? ape tu anime? manga tu nama lain bagi komik yang mempunyai style lukisan Jepun..

anime pulak, singkatan untuk animation.. senang cakap, kartun la.. tapi anime ni lebih kepada animasi Jepun.. Doraemon dan Shin Chan yang korang tengok kat TV itu la anime..

jom tengok ni kejap:



















kadang2 aku kagum gak tengok dorang ni berpakaian seperti watak2 dalam video game, manga, mahupun anime..

ade sesetengah tu dorang nampak lebih lawa atau comel berbanding dengan watak di dalam komik/manga.. korang tak nak terai ke?



agak lega sebab midterm exam aku untuk subjek SE (Software Engineering) baru je habes tadi.. nak tau aku boleh jawab ke tak? no comment..

8 comments:

  1. haha siyes tak minat anime/manga sume ni..tapi ramai gak member suke layan mende ni..err best ke? ;)

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHAHA boleh kot,tapi confused nak jadi anime apa =__="

    ReplyDelete
  3. @eykameow
    awk jadi Doraemon la.. kuceng robot tu, sesuai la dgn nama eykameow tu.. huhu :p

    ReplyDelete
  4. @Siti Safiyyah
    meuz pun tak minat sangat.. sesetengah je layan..
    itu pun kalo jalan citer best r..
    yg penting, naruto best.. hehe

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers