Ads

Aku Lupa Nak Study, Tolong Ingatkan Aku

baru je selesai makeover blog cik Nur Falia Shazana Manja.. fuhh, panjang bebenor nama dia dan 'Manja' tu memang tertulis dalam IC dia.. [blog Falia]

ini gambar tuan punye blog, comel tak?

tapi bukan pasal blog dia atau dia yang aku nak cerita.. takde ape cerita pun dalam entry ni.. ehem..!

esk berlangsungnya satu ujian.. ujian untuk esok tu namanya Midterm Exam.. aku nak sambung study dulu, doakan untuk aku esok..

entry ni tak best? memang pun

8 comments:

Ads

Followers

Google+ Followers