Ads

Aku Buat Lagi Header Untuk Orang

header, header dan header lagi.. bukan la minat aku dalam seni photoshop ni, tapi bagi aku, nak guna photoshop agak mudah dan aku jarang menolak permintaan blogger lain untuk men-design header..



siapa awek comel kat atas ni? ok, aku hanya panggil dia Falia.. blog dia takde la lama sangat sebab nampak ciri2 dia ni blogger baru.. [link blog falia]

bagi sape2 yang nak header yang di-design oleh aku, boleh bagitau je.. tapi tak semua permintaan aku boleh tunaikan..

aku jugak consider masa lapang dan kesungguhan korang nak header baru yang aku design-kan..


header blog aku sendiri buruk je sebab blog lelaki tak boleh nak letak mende comel2.. :D


sementara ni aku cuma buat header secara percuma.. mungkin pada masa akan datang aku akan kenakan bayaran kalau permintaan tinggi sangat..

tapi aku letak harga murah la.. :)

boleh mintak aku buatkan header, tapi jangan la mengharap sangat sebab tak semua aku boleh buatkan.. aku mintak maaf awal2 ni.. :)

20 comments:

  1. hah..menarik. nak gak boleh?

    ReplyDelete
  2. Wah wah! Wajinnyee..

    BTW, ur header is cool! :D

    ReplyDelete
  3. @Fatihah
    hmm.. boleh rasenye.. tapi i'll check your blog first.. :D

    ReplyDelete
  4. wahh , free tu . ni yang best ni . kita kopak brader angelo ni sikit . kehkehkeh :)

    ReplyDelete
  5. boleh2, teringin jugak, kalau hrga affordable nak tempah la nt! =)

    ReplyDelete
  6. cantik la..

    sy tk pandai guna photoshop..so sy buat header guna power point je..huhu..esdit2 sikit guna photoscape.. ;)

    erm...kalau tak keberatan..boleh buatkan utk sy..? (^_^)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    MAKAN-MAKAN SEPENA AJL25

    ReplyDelete
  7. nak buleh ! nak kekalkan header cam skrg but nak tambah gambaq sendiri kat header tuh . tak reti nak wat . huhu

    ReplyDelete
  8. nak gak..banner comel cam tu... wat kan bole x.. :D

    ReplyDelete
  9. wah..nice!!
    nak jugak2~!!!
    akin agak la kan sklalu tukar2 header..
    sbb header sendiri Xcantik..
    ade gak try buat..
    buruk jer tgk..hee;D

    ReplyDelete
  10. wuishh.. ramai gak yg nak ni..
    tengok keadaan la..
    antara ramai2 yg mintak ni,
    mungkin satu atau dua je yg akan aku buat.. ;)

    ReplyDelete
  11. can u make it for me? :) just a simple and cute one.

    ReplyDelete
  12. salam...wa cantik2...header kamu pon sempoi je...mau juge..:)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers