Ads

Filem Spiderman Akan Datang Lebih Hensem?

ejaan sebenar adalah Spider-Man.. bagi sape2 yang tak tahu lagi, Spider-Man akan muncul lagi di pawagam pada tahun 2012..


 costume nampak lebih halus, lebih 'gelap'

ceh, lame lagi kot.. filem Spider-Man ni menampilkan pelakon2 baru.. ini muka2 baru yang akan memegang watak penting dalam filem Spider-Man (2012)

Andrew Garfiled sebagai Peter Parker


my lalink Emma Stone sebagai Gwen Stacy

Spider-Man kali adalah versi reboot kepada filem2 Spider-Man sebelumnya..

kiranya mase dia tengah syok kat Gwen Stacy la sebelum jumpa dengan Mary Jane Watson.. Gwen Stacy adalah awek pertama Peter Parker..


timeline Spider-Man yang baru ni adalah semasa Peter Parker tengah develop power dia di high school.. dorang memang ikut sebijik macam komik Amazing Spider-Man..


ok, selebihnya baca kat sini sebab aku tak reti nak tulis panjang2.. [klik sini]


Spider-Man dan Gwen Stacy dalam Spider-Man 3


6 comments:

  1. wah tapi memang nampak peter parker kali ni lebey hensem laa

    ReplyDelete
  2. ces, huhu, bile la nk ade spiderwoman..hehe

    BLOG GEMPAKZ SIOT

    ReplyDelete
  3. wah...tp nape dye xkekalkn pelakon lama ek...

    ReplyDelete
  4. alaaa..kenapa tak kekal kan pelakon yang lama..pape pun,peter still look good..:)

    ReplyDelete
  5. lorhhh.. peter parker yg asal lg cute la.. nape tukar org.. hoho..

    ReplyDelete
  6. wow i like!! hensem~ :P

    http://uonnadia.blogspot.com/2011/01/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers