Ads

Best Ke Filem Khurafat?

entry ni berbentuk soalan.. kenapa aku menyoal sedangkan entry sebelum bersifat pemberitahuan?


ini disebabkan satu cadagan yang tidak dirancang telah berlaku, malam ni kawan2 aku ajak aku tengok filem Khurafat..

dari mulut kawan2 aku sendiri. "aku dengar citer Khurafat best"

besar betul 'baby' yang dia dukung


ok, aku pun dengar gak orang cakap filem tu best.. aku dah baca blog2 yang buat entry tentang filem Khurafat, kebanyakan cakap best..

tapi mind set aku masih lagi menganggap filem2 seram Malaysia masih lagi sama, klise..

ada gaya Kak Limah sikit2, tapi hantu ni lagi power kot

betulkan aku kalau apa yang aku fikir tu salah.. kat sini aku nak tanya pendapat blogger2 yang dah pernah tengok filem Khurafat..

ok, hantu pun pandai bergurau..

10 comments:

  1. baruuuuu tgk petang td. best!!
    ahhahaa~

    ReplyDelete
  2. dgr kate best...tapi tak tahula..orgg kate ngangkung best pon bosan jgak..huhu

    ReplyDelete
  3. depends kat orang jgk sebenanye.
    ade kate best ade kate xbest.
    seramla jgk cte 2 tp ade jgk klise
    ckit2 :)

    ReplyDelete
  4. da tgk, blh la. not bad since yg ni 1st time shamsul buat film hantu.
    tp dia b'lakon a bit kaku la.
    nk kate takut, not so scary

    ReplyDelete
  5. so so la.. tak scary sangat, banyak terkejut je..

    ReplyDelete
  6. wokeyhhhlah juga
    not bad pegilah tgk
    boleh terjerit2 juga kejap

    masa tgk sy tekup mulut
    supaya x kuar sora nak jerit
    hehhehe

    ReplyDelete
  7. baru tengok semalam :)
    erkkk bosan sikit -.-

    eh , nak join contest ? jom~

    ReplyDelete
  8. tak tengok agy cite nie..nak tengok,tpie membe sume kecut2..huhu..

    btw,i do wrote something bout u in my blog..feel free to vosot keyh.(saye culik gamba ea)

    ReplyDelete
  9. bagi aku,cter nie memang agak best lah tapi beselah,filem hantu melayu. semua tak logik. haha. perasan tak? hantu melayu,kalau buat pggmbran dlm umah/hospital.. gelap je.,skrg zaman moden.. mnipu kalau tak ada elektrik.. hahaha.. then,khurafat!,masa kemalangan,asal dia tak angkat kawan dia yg blom kompem mati tapi angkat mayat yg dah kompem mati. ishhh ! mcm bongok je wat filem. hahaha

    ReplyDelete
  10. klise . ala, cite hantu melayu mana ada yg betol2 scary . sume sound effect je lebih. khurafat ni pun same jugak . bg aku biase je la .

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers