Ads

Jangan Jadi Blogger Macam Aku

nak aku buat contest tak? kalo nak ini soalan contest: dah berapa lama aku tak update blog ni? ha, kalo terrer jawab la.. :p

takde la, main2 je tu.. aku tak ready lagi la nk buat contest.. sejak aku kenal twitter ni, aku dah jarang update blog..

ini gambar lama, saje mengada nak tunjuk kat korang

hmm.. kesian blog ni kan? ada sape2 yang paksasukarela nak jaga blog aku? takde kan? blog ni tak best pun, buat ape la ade orang nak jaga blog ni..

kalau aku rajen, aku akan update blog ni dengan entry merepek kelak..

ok, sila la follow twitter aku [my tweet]

bukak je twitter aku, korang akan nampak macam dalam gambar ni..

atau korang boleh klik kat burung biru yg bergetar tuh.. kat situ je yang aku sudi nak berborak.. facebook? jarang2 layan orang.. :p

*jangan jadi blogger macam aku yang sangat malas untuk update..

2 comments:

  1. salam..hehe
    sorie sala eja at my blog..for sure i will change it back..sori sangat2 ekh.. =D

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers