Ads

Bandingkan Costume Filem Superhero Yang Akan Datang

sape kat sini minat filem berunsurkan superhero? ok, aku mengaku aku memang minat filem yang diadaptasi dari komik..

untuk tahun 2011 ni, akan ada banyak filem superhero yang akan keluar..

kali ni jom tengok costume superhero untuk filem dorang akan datang dan perbandingan dengan costume yang sebelumnya..

Spider-Man

ini costume Spider-Man live action yang pertama, mase kecik2 korang mesti ade tengok punye

ini pulak costume filem Spider-man pertama sampai la Spider-Man 3

ini costume Spider-Man yang akan datang

Captain America



3 gambar kat atas ni adalah costume Captain America pada masa dahulu.. masa tu mak abah kita masih remaja lagi

Chris Evans sebagai Captain America untuk filem akan datang

X-Men

ingat lagi tak? ini costume x-men yang sebelumnya

costume untuk filem X-Men First Class, akan datang

ok, kenapa la aku rasa helmet Magneto kali ni kurang lawa? cuba buat perbandingan dengan Magneto dari filem sebelum ni



Thor



filem Thor ni akan keluar dalam tahun ni jugak, 2011

Green Lantern



bagi aku, costume untuk Green Lantern adalah yang paling buruk.. kenapa aku cakap buruk? tengok la costume untuk superhero yang lain, semua stylo2..

sebenarnya untuk Green Lantern ni bukan la dia pakai costume, tapi hanya effect yang ditambah pada badan Ryan Renolds..

lebih kurang si Ryan Renolds ni tak berbaju la masa shooting filem ni.. nasib baik la badan dia berketak ketak, ade eight pack, bukan six pack..

4 comments:

  1. kenapa muka hero green lantern tu mcm mukaaaa...
    HRITHIK ROSHAN???

    hahahaha~~~

    ReplyDelete
  2. effect baju pon boleh jadi costume, dasat kot. hehe.

    eh kenapa captain A tu tak kenal pon.

    ReplyDelete
  3. spiderman seksi...haha
    captain america pling smart....

    ReplyDelete
  4. sokong nisa!
    gambar yg first tu sebijik
    KRITIK ROSYAM (tak reti eja)
    ..hahaha

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers