Ads

Aku Pun Nak Tiru Orang, Post Entry Pasal 2011




semalam boleh dikatakan agak penat menyambut tahun baru 2011.. aku bukan la pergi kelab2 macam kebanyakan orang buat.. hanya merendah diri, pergi ke tempat yang boleh menenangkan fikiran..

sebelum tahun 2011:



aku keluar lepak dengan adik aku, Nisa [link blog Nisa].. kalau orang lain mesti dah keluar dengan awek masing, tapi aku masih single, keluar la dengan ahli keluarga sahaja..






sifat pemalu aku terbongkar akhirnya..


Pada Tahun 2011:

sebelum pukul 12 tengah malam, aku pulang ke kampus.. aku ikut pulak kawan2 nakal aku menuju ke Kuala Lumpur..

mula2 pergi ke Mali's.. awek2 char kuew teow kat situ terbaek dari ladang.. lepas kenyang perut dan mata, tiada hala tuju.. hidup kami sesat seketika..

akhir sekali aku mencadangkan untuk usya awek lepak di Bukit Ampang.. berbekalkan GPS henset aku, sampai dengan selamat kami di sana..

habis lepak, kami pulang.. di bilik, tidur bersama kekasih hati, tilam cap Bunga Ketum.. bangun pagi update blog..

owh.. lupa, tiada gamabr diambil semasa kami di sana..



11 comments:

  1. haaaa tiada gambar menunjukkan tiada bukti anda lepak di bukit ampang bersama RAKAN-RAKAN. hehehe

    ReplyDelete
  2. @tqaAwesome
    ala.. kan dh bgtau tak rancang pun nk gi situ..
    camera pun lupe bwk..
    hehe

    ReplyDelete
  3. @zaira
    mesti la pemalu.. org pemalu ni harga dia mahal sikit.. haha :p

    ReplyDelete
  4. hehe..pemalu?
    single?
    tengok pada tuan, (rupa)
    xnmpk cam single pun.....;)

    ReplyDelete
  5. @.::: Princess MOMOY :::.
    deting dgn sape?
    tu sume kwn2 adek je..
    adek yg pkai tudung merah

    ReplyDelete
  6. hohohoho happy new year...
    patutlah xnampak bunga api...xpe itu xpenting..yg penting lepas letup2 bunga api tido

    ReplyDelete
  7. waaa~
    bestnya dapat hang out dgn adk beradik
    :)
    eppy new year!

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers