Ads

Akhirnya Banner Button Telah Siap

sebelum ni aku ada buat entry pasal Ikan Patin Award.. kepada si penerima award dari aku, janji telah kutunaikan..

 button ni milik adek aku, Nisa [ke blog nisa]

ini pulak button milik Norsyamsina [blog dia]


memang nampak cincai dan tidak lawa.. minta maaf kepada penerima, sebab kebelakangan ni agak malas..

sebab tu lambat bagi button ni..

20 comments:

  1. @Zainatun Adilah
    nak? boleh je..
    tapi kalo ade mase free la.. :D

    pape hal, contact me..
    email ade kat sidebar tuh..

    ReplyDelete
  2. canteknya...
    awak..kite nak jgk satu...nk jugak......:P

    ReplyDelete
  3. whaaa dah siap! yes.. thankss bro :D

    ReplyDelete
  4. pergggh cun!!

    ehem,
    usha blog nisa tadi, nak tanye camne nk gambar macam kat shoutbox nisa tu? i mean tepi gambar tu mcm ade line kertas tu.

    ReplyDelete
  5. kenape button ni cntik2?kenape..kenape....*tibe2*

    ReplyDelete
  6. waaa bangga nya ada strawberry kat bantal tuh. sdgkan baru smlam upload kan? hehehehe


    thanks thanks thanks suke sgat! nak wat entry pasal ni luh k .

    ReplyDelete
  7. @tqaAwesome
    tepi line kertas?
    hmm.. juz letakkan atas texture kertas, then potong ikut bentuk.

    paling penting, drop shadow.. effect drop shadow tu yg buat nmpk mcm kertas yg diletak ats meja..

    dan, pastikan background transparent.. save as .PNG

    ReplyDelete
  8. @Misa Sakura!
    u, i buat petang td la.. upload pun ptg td.. hehe

    ReplyDelete
  9. @i am S!L4H..
    opss.. sorry.. hehe
    knp button tu cantik?
    sbb org dlm button tu kot.. huhu
    atau mungkin sbb khayalan semata2.. :p

    ReplyDelete
  10. alaaa....kite tnye dia xjwb pun...kite nak jg...xpe la :(

    ReplyDelete
  11. comey!!
    nak jugakkkkkkkkkkkk.
    x malu. hiks

    ReplyDelete
  12. wtkn satu leh x?
    lawa cgt2..

    ReplyDelete
  13. comey la..
    leh x buatkn sye satu..
    n wtkn sye blog header

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers