Ads

Kalau Langsung Tak Tidur Lebih 24Jam Ok Ke?

sudah cukup 24 jam aku tak tido untuk sekian kalinya.. mata pun dah rabak, pemikiran pun dah tak stabil..

kalau badan kita tak cukup rehat, boleh bawa maut.. betul ke? lebih2 lagi kalau otak yang tak cukup rehat..

pernah dengar kes orang mati sebab tak tido untuk jangka masa yang panjang.. sebab apa? main game online la budak yang mati tu..



diharap gadis ini muncul di dalam mimpiku semasa aku tido.. hehe


tiba masa untuk aku berehat.. sejak malam tadi aku blogwalking dan ini hasilnya..



'selamat malam' semua.. jumpa malam ni dengan entry baru aku yang tak best..

8 comments:

  1. Huh,dsyatnya..mati sbb tak tido main game..bg saya,tidur tu penting,klu tak cukup tido kdg2 tu oklah..takpe tapi kalau selalu bhaya.Apapun congratz sbb jd friendly blogger!!!hehehehe

    ReplyDelete
  2. wah hebatnye blogwalk smpai lebam mata.. hehe

    ReplyDelete
  3. awww.
    tak tau pun diri ter-list dalam blogger paling friendly. mana nak tengok?

    ReplyDelete
  4. @ada mokhtar
    tak hebat la.. sebenarnye bahye kalo x tdo ni.. hehe

    ReplyDelete
  5. @FatinSyahirah
    dlm GB, check kat bahagian 'popular hari ini' :)

    ReplyDelete
  6. ahahah
    mesti pasniy power mata naek..
    =)

    ReplyDelete
  7. @dhilla nazli
    aah.. sampai boleh kuar laser, suluh kat goalkeerp indon.. haha :p

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers