Ads

Dua (2) Kemenangan Serentak

bangun2 je terus terkam pc kawan aku.. bukak Facebook, bukak Dashboard blogger, saje nak check blog2 yang aku follow mane tau ade entry yang best..

pokoknya bukan pasal blog, bukan pasal Facebook.. tapi pasal kemenangan.. hari ini (Rabu) telah tercatat dua kemenangan.. sape yang menang?

ok, mesti satu Malaysia dah tahu tentang kemenangan pasukan bolasepak negara yang mana telah mengalahkan pasukan kebangsaan Vietnam 2-0.. sekalung tahniah diucapkan

kemenangan satu lagi? yeahh.. satu kemenangan telah dicatatkan di atas padang Mini Stadium Uniten petang tadi.. pasukan yang dianggotai oleh rakan2 subahat aku telah menang 3-2 menentang pasukan lawan.. syabas diucapkan

sebenarnye di Uniten telah berlangsung Uniten Cup 2011 dan petang tadi adalah perlawanan pertama bagi pasukan yang ditubuhkan kawan2 nakal aku.. aku tak join, hanya mampu memberi sokongan moral

ini ade video untuk korang.. bukan video kawan2 aku main bola, tapi saat2 manis Malaysia mengalahkan Vietnam..



agak2 kenapa Vietnam boleh kalah? berperang dengan Amerika boleh menang, tapi dengan Malaysia kene bungkus? wah, sungguh bongkak kenyataan aku..

aku rase aku tahu kenapa.. tengok kat bawah ni



 

sape minah ni? haaa.. inilah gadis dari Vietnam.. memang boleh meruntuhkan iman.. tapi nasib baik pemain2 dari Malaysia masih kental dengan godaan dunia ni




jangan tenung lama2, nanti lutut boleh goyang macam player2 Vietnam

7 comments:

Ads

Followers

Google+ Followers