Ads

Kebangkitan Liverpool FC?

 

betul ke Liverpool FC dah bangkit semula? betul ke Torres dah kembali seperti dulu? atau mungkin untuk perlawanan malam tadi sahaja?

 

sebenarnye aku tak kisah Liverpool FC kalah atau menang, janji Chelsea FC dah KALAH.. hehe

 

kenapa aku tak suka Chelsea FC? ok, ada sebab2 tertentu dan aku takkan bongkarkan kesemuanya.. salah satu sebab, Chelsea FC banyak player ‘hitam’.. sorry

 

tahniah diucapkan kepada Liverpool FC dan Nando Torres.. Liverpool menang bergaya dengan Nando Torres menyumbat dua (2) gola malam tadi..

 

tahniah je la aku mampu ucapkan, untuk perlawanan Liverpool FC akan datang, taktau lagi.. ape guna menang dengan team2 BESAR kalau kalah dengan team ayam2..

 

peminat2 Liverpool FC, jangan seronok sangat ye..

 

GOL PERTAMA LIVERPOOL FC

LIVERPOOL, ENGLAND - Sunday, November 7, 2010: Liverpool's Fernando Torres breezes past Chelsea's captain John Terry to score his side's opening goal during the Premiership match at Anfield. (Photo by David Rawcliffe/Propaganda)

LIVERPOOL, ENGLAND - Sunday, November 7, 2010: Liverpool's Fernando Torres breezes past Chelsea's captain John Terry to score his side's opening goal during the Premiership match at Anfield. (Photo by David Rawcliffe/Propaganda)

102507273AP004_Liverpool_v_

102507273AP006_Liverpool_v_

credit to liverpoolfc.tv

 

GOL KEDUA LIVERPOOL FC

102507273AP017_Liverpool_v_

LIVERPOOL, ENGLAND - Sunday, November 7, 2010: Liverpool's Fernando Torres celebrates scoring his second goal against Chelsea during the Premiership match at Anfield. (Photo by David Rawcliffe/Propaganda)

LIVERPOOL, ENGLAND - Sunday, November 7, 2010: Liverpool's Fernando Torres celebrates scoring his second goal against Chelsea with team-mate Raul Meireles during the Premiership match at Anfield. (Photo by David Rawcliffe/Propaganda)

102507273AP062_Liverpool_v_

source: liverpoolfc.tv

 

alasan Ancelotti, katanya Drogba demam dan tidak 100% fit malam tadi.. mungkin betul mungkin tidak..

 

kata Ancelotti lagi: “We didn’t play quick enough in the first half. It took a lot of time to build the play from the back and we didn’t have the ability to find space in the opponent’s half. Also, Liverpool defended very well in the first half and on the counter-attack scored two fantastic goals through Torres.”

1 comment:

  1. apa2pun aku tetap gembira dengan kemenangan malam tadi
    tambah2 gol kedua tu
    cantik betul

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers