Ads

Scott Pilgrim vs. The World BRRip (2010) 600MB

 

scott_pilgrim_vs_the_world_teaser_poster_01

scott-pilgrim-international-poster

 

Download Links:

PART 1 || PART 2 || PART 3

 

credit to mediafiremoviez

 

aku dah tengok cerita ni.. bagi aku boleh tahan best dan kelakar jugak la.. aku suka konsep komik yang digunakan filem ni.. lagipun filem ni memang adaptasi dari komik Scott Pilgrim

 

drg7ds

scott-pilgrim-thumb-640xauto-15812

 

sape2 yang tak suka cerita jenis mengarut mesti tak berapa suka filem ni.. effect yang digunakan dalam filem ni agak melampau dan agak kartun.. tapi bagi aku seronok untuk ditonton..

5 comments:

  1. br nk g tgk citer ni..huhu
    thnks 4 da link..skrg ni tgh download..comic die da pnh bc k?

    ReplyDelete
  2. tgh bace komik dia.. best.. lukisan dia simple je.. comel2 je sume..

    yg penting, kartunis dia pandai lukis riak muka.. walaupun simple, emosi watak2 dalam komik tu nampak la.. :)

    ReplyDelete
  3. wow..thnks..br nk request...da bg links...haha..tq3
    td donlod file..tp xleh play lak..huhu

    ReplyDelete
  4. xleh play?
    xde codec la tu..

    donlod codec dulu..
    http://www.filehippo.com/download_klite_mega_codec/

    gi kat link tu.. donlod then install..
    pastu konfem bleh play.. :)

    igt, kene donlod sume part baru boleh play..

    sume part tu pulak kene 'join' baru boleh play

    ReplyDelete
  5. oooo..buta IT tul aku..(T T)

    gue try dlu..pape..gue ping ang blk

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers