Ads

Magic Pada Wajah

zaman sekarang dengan make-up je dah boleh tukar wajah sebenar sesetengah manusia ni..

 

dengan make-up ade jugak yang rase tertipu, bagi segelintir orang la..

 

kuasa make-up sangat menakjubkan, jom tengok

 

mekap (3)

mekap (2)
mekap (4)
mekap (5)

mekap (6)

mekap (7)
mekap (8)
mekap (9)
mekap (10)
mekap (11)
mekap (12)
mekap (13)
mekap (14)
mekap (15)
mekap (17)
mekap (16)
mekap (1)

 

 

dan feveret aku gambar yang terakhir, kalau tak make-up pun nampak cun..

 

patut la perempuan sanggup belanja banyak wang untuk alat solekan je..

 

kalau macam ni punye power kalo bersolek, tak perlu la nak buat plastik surgery..

12 comments:

  1. mekap kt bhgian mate paling penting nih.nghaahahh.nampak kawaiii jeh an.cis.

    ReplyDelete
  2. wah.kalau cmni rasa nak blaja make up juga.. hohohoho

    ReplyDelete
  3. lepas make-up, mata pun jd besar..senyum pun tiba2 jd lawa..hidung penyet jd mancung..haha~
    d power of make-up..
    saya pun suka make-up..hahaha~

    ReplyDelete
  4. n nape sume org asia je kt atas? org western cantik je even make up kurang

    ReplyDelete
  5. ni sebab sume tu dah biasa make up. ble takde make up, nmpk kusam muka. tapi make up mmg bole buat org jadi super cun pun. hahaha.

    ReplyDelete
  6. huahaha.. tu memang power. klo natural beauty kn best. :)

    ReplyDelete
  7. mak ai..lain gila muka derang...!!

    ReplyDelete
  8. tp muka korea dan jepun mmg natural cantik sgt:D xyah mekap tebal2

    ReplyDelete
  9. hahah aku lelaki pun pakai jugak foundation,compac powder,loose powder,eyebrow brush,dan lipbalm.. sebab aku pakai ni smua..? dulu tak pakai...pastu bila muka kene serang dengan jerawat habis muka aku teruk nak keluar rumah pun malu..last2 bila aku jumpa produck muka yg bholeh elok kan muka...aku agak berpuas hati kerana muka aku yg hancur hampir 5tahun berjaya pulih..tapi ada jugak kesan jerawat dan lekuk2...so itu yg pakai smua ni...lepas pakai muka mmg nampak natural..cuma kelemahan takleh tahan panas and kene pakai contact lense kalau tak muka akan pucat..hmmm apa pun makeup adalah penting bagi sesetngah pihak n perempuan :)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers