Ads

Aktiviti Nakal Pada Bulan Ramadhan

minggu pertama Ramadhan, mungkin ramai tak berkesempatan untuk berbuka bersama2 family pada 1 Ramadhan..

 

jadi, kebanyakan student2 universiti akan pulang ke tempat asal masing2 pada hujung minggu, minggu pertama Ramadha tahun ni..

 

bila ramai dah pulang ke kampung halaman masing2, tinggal la beberapa kerat manusia yang tak dapat pulang atas sebab2 tertentu..

 

ok, kami memulakan aktiviti nakal pada waktu malam sebelum kami bersahur..

 

ke Bukit Ampang

 

ampang 191

ampang 199
ampang 206

 

mungkin tiada yang special tentang Bukit Ampang ni bagi sesetengah orang..

 

sebab masing2 bebal (termasuk aku) untuk mengeluarkan idea ke mana hala tuju malam tu..

 

jadi kami memilih ke sini untuk menge-test DSLR baru, milik Encik Rex..

 

 

ampang 215

tujahan memikat abang berbaju oren

 

 

ampang 235

ampang 248
ampang 249
ampang 260

find us on facebook

 

 

ampang 268
kemudian kami lepak di istana raja

 

 

ampang 271

ampang 277
ampang 284
ampang 294


memang bosan bila tinggal beberapa kerat sahaja manusia di hostel pada hujung minggu.. setuju?

1 comment:

  1. tujahan yea?? kang aku balik.. ready lah tadah muke.. meh aku tujah dahi kau.... tunggu eh..

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers