Ads

Selesaikan Masalah Dengan Windows not Genuine

sape2 yang gune OS Windows 7 mesti pernah terkena dengan Windows Genuine ni.. perkara ni disebabkan korang update Windows dan tapi tak berhati2 semasa memilih ape yang patut diupdate..

 

boleh je update Windows, tapi bukan semua boleh diupdate.. korang perlu ignore update for windows 7 (971033).. boleh check kat windows update.. takpun korang disable terus automatic update..

 

kali ni aku nak tolong sape2 yang dah terkena dengan windows not genuine ni.. tak sampai 5 minit pun prosesnya..

 

ng

korang pernah nampak seperti dalam gambar kat deskto/laptop korang?

 

w7ng

paling biasa korang akan nampak seperti dalam gambar kat atas system tray korang.. kebiasaannya wallpaper korang akan jadi hitam dan korang tak boleh nak tukar kepada apa2 wallpaper pun..

 

caranya senang je.. korang perlu download satu doftware ni, RemoveWAT.. untuk download, tekan sini

 

lepas siap download, extract apa yang korang download tu..

 

bukak file bernama RemoveWAT.exe

 

cuma perlu tekan button Remove WAT dan tunggu hingga siap dan secara automatik laptop/desktop korang akan restart..

 

semudah tu je cara nak atasi windows not genuine..

9 comments:

  1. mcm tau2 i tga ade prblm ni. thnks =)

    ReplyDelete
  2. hmmm... koi punye xde pon pasal not genuine.
    tp dia ade tulis evaluation

    ReplyDelete
  3. tengs ssgt....mmg jadik lar... :)

    ReplyDelete
  4. remove wat tu byase gne slpas fomat n sblum update pape pun kn... so xde la kne gnue tu... kih3

    ReplyDelete
  5. Assalamu'alaikum... Thanxs a lot...

    ReplyDelete
  6. Terima kasih atas info yang diberi..cukup berguna..akhirnya masalah dapat diselesaikan..

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers