Ads

Gitar Awek Kedua Aku

gitar awek kedua? kalau kita tanye sape2 yang main gitar dorang mungkin akan cakap mende yang sama.. kebiasaannye gitar ni jadi satu instrument yang penting dalam hidup seseorang..

 

entry aku kali ni pasal gitar pulak.. ramai yang taktau aku memang main gitar.. terrer ke tak, itu belakang cerita.. haha

 

kat sini aku nak tanye pendapat korang gitar design yang macam mana lebih smart atau lebih stylo.. aku sertakan gambar, korang undi la gitar mana yang korang rase paling smart..

 

vote ikut nombor:

1. Blackie, Stratocaster guitar

 

2. gibson-sg-standard

 

3. Gibson-Les-Paul-Classic

 

4. Explorer-Guitar-VS-EP-

 

5. ibanez-jem-555-bk-wh

 

6. 48119_l

 

7. GibsonV

 

8. 44685_l

 

ni antara design2 guitar yang biasa digunakan.. sila abaikan warna gitar sebab aku hanya mintak pendapat tentang design dan reka bentuk gitar je..

 

korang boleh vote di ruangan polls kat sebelah blog aku ni..

1 comment:

Ads

Followers

Google+ Followers