Ads

Kepada Peminat Super Junior

bukan la kerana aku minat group ni.. geli la kalau lelaki minat boy band ni.. kebiasaannye perempuan je yang minat boy band ni lebih2 lagi kalau ahli2 kumpulan tersebut chantek2, kachak2..

 

kali ni aku nak bagi link movie kelakar yang aku jumpe.. bukan sebab aku minat kat kumpulan Super Junior ni, tapi cerita ni sangat kelakar..

 

Attack On The Pin-Up Boys, tu la tajuk cerita yang aku nak tunjuk.. cerita ni dilakonkan oleh kesemua ahli kumpulan Super Junior dari Korea kecuali Kyuhyun sebab dia accident semasa casting tuk filem ni..

 

poster

Sinopsis:

Seoul has been struck by a series of mean-spirited attacks targeting high school heartthrobs, with rocker Ye Sung and basketball player Han Geng among the victims. Word is the next victim will be at Neulparan High School, and the three most likely candidates are steely student body president Si Won, vain dance team leader Hee Chul, and judo team captain Kang In. Studious, bespectacled Ki Bum and breakdancing buddy Dong Hae decide to investigate. Rather than searching for the culprit, however, they're a lot more interested in finding the next target. Meanwhile, the three potential victims are also competing against each other for top pin-up boy status and the fame that comes with it

 

Download Links:

Part 1 || Part 2 || Part 3 || Part 4 || Part 5 || Part 6 || Part 7 || Part 8

Subtitle: Click Here

 

korang kene download kesemua parts yang ade.. lepas siap download, korang kene gabungkan kesemua parts untuk jadikan dia satu movie.. macam mana nak buat?

 

korang kene ade software FFSJ untuk gabungkan semua parts tu.. download FFSJ kat SINI

 

cara guna FFSJ:

ffsj

1.  korang pilih tab Joining, kemudian amek first split part (.001, ._a)

2.  pilih part pertama je.. abaikan ouput file

3.  lepas tu tekan je button Join.. button yang besar sekali tu

4.  pastikan kesemua part tu diletak dalam satu folder..

 

 

dalam filem ni ade jugak cameo2 yang muncul.. antaranye:

Yuri dari Girls’ Generation (SNSD)

2hxsizs

 

Key dari kumpulan Shinee

key

6 comments:

  1. oh.saya gune HJsplit nak joinkan files.
    hee.dah tengok citer ni.
    puas ati sebab lakonan dorang tak kaku ke apa.just nice.

    ReplyDelete
  2. hehe. rasenye tak pelik kot lelaki mnat band boy..
    thanks sbb share yee !
    Super Junior Daebak !

    ReplyDelete
  3. hehehehe. da lame da cite tuuu.. fanatic super junior mesti la kne layan cite tuuu~ hahaha

    ReplyDelete
  4. pelik sebenarnye.. agak tak ganas r kalo minat boyband.. biasenye lelaki minat rock band.. :D
    tapi kan, ade je kwn2 aku yg minat boyband dari korea ni.. tapi dia lebih minat kumpulan2 vocal wanita dari sane.. awek2 korea cun woo.. haha

    ReplyDelete
  5. hi, new to the site, thanks.

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers