Ads

Contest Cipta Banner Untuk Kaizen Shinobi

aku join contest lagi.. naseb baik ade contest macam ni.. takde la terbengkalai blog aku ni bila aku kekeringan idea..

 

contest ni pasal cipta banner untuk saudara Kaizen.. baru2 ni dia telah menukar template baru dan meminta blogger2 sekalian alam menciptakan satu header/banner untuk dia..

 

klik kat sini untuk terus ke entry asal contest ni

 

setelah seharian suntuk aku mengadap adobe photoshop, ni la hasil dia.. aku sediakan 4 banner sekali untuk saudara Kaizen memilih mana yang terbaik..

 

*klik pada gambar untuk size sebenar

banner1

banner2

banner3

 

haa, kepada saudara Kaizen sila la pilih mana yang berkenan.. memang agak simple.. tapi kalau meriah sangat nanti nampak serabut.. kehkeh

2 comments:

  1. waaa lawanya banner!yg no 2 tu nice!=)

    ReplyDelete
  2. wow..

    smpai 4 sekali...

    hoho...

    diterima..

    hehe..

    sekarang.. promote.. hehe..

    referal jugak memainkan peranan penting.. hoho

    tq kerana be one of the contestant..

    (o,O)y

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers