Ads

Wishlist 2010

aku sedang menunggu duit sponsor yang tak masuk2 lagi.. dah final pun tak dapat lagi.. sebab ape, aku malas nak cerita.. kang panjang pulak jadinye..

 

aku cuma nak tunjuk ape yang aku sedang impikan sekarang.. duit masuk je aku terus gi cari barang2 ni.. aku bakal kaya..!! kahkah

 

cerruti-military-jacket-19531-4391_medium

1st skali jacket.. aku memang suke military/army style.. aku agak kurang berminat dengan sweater yang biasa budak2 pakai..

 

converse-grey-all-star-double-upper-trainer

seterusnya kasut Converse.. Converse memang dah ramai pakai tapi aku lebih suka style double-upper.. nampak lain sikit dari orang lain.. aku nak tambah satu lagi koleksi Converse aku.. ehem..!

 

44685_l

haa.. ini la yang paling aku impikan.. kalau duit cukup, memang aku akan cari.. semi acoustic guitar.. main letrik boleh, akustik pun boley.. kalau dapat memang bersawang la blog aku ni.. haha

 

aku rase cukup la 3 barang je.. kang berangan lebih2 takot tak dapat pulak.. orang kate jangan berharap sangat, nanti susah nak dapat..

 

macam mana dengan seluar jeans? baju t-shirt? ala, sume tu kat downtown boleh cari la.. ade ke orang nak tengok brand ape baju kite pakai? lagipun aku pakai jacket kat luar.. so, jacket lebih penting.. hehe

1 comment:

  1. smart ah jacket tuh..kwn ak ada pakai jacket cam ni, smart gila..bley cair..hahah...

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers