Ads

Usya Awek Mandi Air Laut

 

pada 7 Mac 2010, sekumpulan jejaka2 hot telah merantau ke negeri orang.. dengan tujuan mencari calon menantu untuk mak kat rumah.. jadi mereka menjadikan Port Dickson sebagai destinasi pencarian..

 

Port Dickson? kat mane tu? Amerika? Afrika? nama bukan main lagi omputihnye.. bagi sape2 yang taktau, Port Dickson (PD) tu salah satu daerah kat Negeri Sembilan.. tepi pantai pulak tu.. sape taktau kat mane PD tu memang kene repeat subjek Kajian Tempatan darjah 3.. haha

 

-----------------------------------------

 

DSC_0858 setelah sampai ke destinasi, masa terluang dimanfaat sepenuhnya dengan mengusya awek2..

 

DSC_0863 kecewa awek takde, kami berjalan2 di tepi pantai.. dengan harapan akan jumpe awek2 kalo bergerak lebih jauh..

 

DSC_0880 sekali lagi dikecewakan.. kami meneruskan aktiviti berkayak merentasi Selat Melaka

 

DSC_0889 setelah Selat Melaka berjaya kami tawan, terpancar kepenatan di wajah masing2 dan gemerlapan di kulit mereka (aku tak join kayak)

 

DSC_0892 Piramid Giza II.. arkitek : Miyoi, Frog, Haidar, Aku

 

DSC_0921

DSC_0922 awek tak jumpe, kami membuat keputusan untuk pulang.. mintak maaf mak, calon menantu mak takde kat PD la.. nanti along gi Amerika, along bawak balik satu calon.. haha

 

-----------------------------------------

 

walaupun plan last minute, kami tetap puas hati dapat release tension.. mane taknye, asignment melimpah ruah macam rezeki.. lagi dua minggu kami nak final exam.. memang ni la aktiviti kami sebelum final exam.. nak enjoy boleh, jangan lebih2 sangat..

 

walaupun yang kami jumpe awek stok mak2 orang dan janda2, kami tetap puas hati.. kurang2 tension dah berkurangan.. nak study untuk final pun takde la tension sangat.. seperti perumpamaan encik amir browngun kita, Chill suda..~

 

DSC_0923

6 comments:

  1. mane gambar awek??
    stock2 janda sekalian??
    ekekekke...

    ReplyDelete
  2. ahaks..cr owang kg suda...senang balik kg oak...

    ReplyDelete
  3. @mummy roshie: org kampong koi susoh sgt nok carik.. org kampong koi tok ngaku temerloh doh kalo dah duk KL.. haha

    ReplyDelete
  4. teling penuh pasir + kulit hitam + badan lenguh = TERBAIK!


    puas dowh semalam..

    ReplyDelete
  5. xde gamba awek pon
    haishh
    ingt ada
    hehe

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers