Ads

Earning Nuffnang Meningkat

satu minggu sebelum final sangat2 sibuk.. asignment, presentation, quiz.. apesal la lecturer suroh antar tyme study week.. paham2 la student, suke buat keje last minute..

 

disebabkan aku terlalu sibuk, sampaikan aku boleh lupa hari senin ni 1st paper aku dah start.. langsung takde rase nak final.. sebab tu jugak la aku terlupa nak amek tiket final exam.. Isnin kene bergegas ke pejabat awal2 pagi nak amek tiket exam..

 

Stressed

tengok mamat tangan banyak bulu ni.. macam ni la keadaan aku sekarang.. part bulu tu je tak same

 

nasib baik earning nuffnang aku buat aku tenang sekejap.. sekejap je la.. tak sabor nak cash out ni.. ehem2

aku perlukan rehat.. sekian.. zzzzzzzzz..~

8 comments:

  1. all the best utk final lu nnt ;)

    ReplyDelete
  2. hah...berapa la earning tuh..share2 la sikit..sharing is caring...
    huhuhu..Good Luck for Exam!!!

    ReplyDelete
  3. how much do you earn ? btw, tahniah :)

    ReplyDelete
  4. how much do you earn ? btw, tahniah :)

    ReplyDelete
  5. Alynn & Yatre:
    thanx...! :D

    Myraa:
    ehem.. biarlah rahsie... hukhuk

    ReplyDelete
  6. Hi nto All
    Can you help me to find actual now dating sites.
    On format http://www.yahoo.com please.
    With best regards,
    Chedypype

    ReplyDelete
  7. huiyo..
    aku punye earning lambat nak mampos naik.
    T_T

    ReplyDelete
  8. hehe, nak cash out biler tu?..bleh la belanja...ekekeke

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers