Ads

Akhirnya Siap

akhirnya, kini pasti ku merasai cinta nan suci..~ ewahh.. sempat lagi aku berkarok kat sini.. lagu Anita Sarawak plak tu.. kahkah.. ok, tu takde kene mengena dengan entry aku kali ni..

 

bagi sape2 yang follow blog aku, mesti ingat lagi dengan entry aku yang lepas.. aku ada tag 5 manusia yang sedang berblogging.. seperti dijanjikan, aku akan buat banner tuk dorang.. jom usya artwork aku

 

nisa's

ok, yang ni khas untuk my sis, Kay

 

yang ni pulak member sejak dari sekolah, cik Ann

 

farah punye copy3 jaja punye

untuk Jaja dan Farah, classmate aku

 

awin banner

last skali aku pilih secara random, terkena pulak kat cik Ajwin Ajeera

 

ok, yang semua ni bukan la real tapi diedit sendiri oleh aku.. aku guna photoshop je.. takde la susah sangat.. kene banyak latihan je.. eceh, dah macam matematik pulak buat photoshop ni.. sape ngajor photoshop macam matematik? salah fakta tu

13 comments:

  1. buatkan satu untuk saya boleh??? mahu juga mahu juga!!!

    ReplyDelete
  2. wah bestnye.nak jugak:)hehe..komen my blog too k:)

    ReplyDelete
  3. kalu nak boleh je... antar msg ke fb ye.. ;D

    ReplyDelete
  4. along jangan lupa tengok blog koi ye~ ngeh3~

    ReplyDelete
  5. wahhh bestnya banner yg dia buat..
    comey la..
    nak sapoloh..
    hehehe..
    :D

    ReplyDelete
  6. agak2 yang edda punye bile boleh siap?? lalalalala~

    ReplyDelete
  7. aiyaaa.. byknye request tuk banner ni.. huhu

    nak buat boleh tapi lambat sikit la.. sbb minggu ni meuz tgh final exam.. kalo ade mase free, nnt meuz buat satu2... ;D

    sabar ek

    ReplyDelete
  8. alaaaaa
    baiknyaaaaa
    thanks alot dude!!!:)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers