Ads

Terima Kasih Daun Keladi, Kalau Boleh Nak Lagi

yeap.. harus diucapkan jutaan terima kasih kepada member2 aku.. sebab dorang belikan aku kete BMW.. ok, aku berjaya tipu korang di situ..

actually 23rd February ni sudah genap 21 tahun aku hidop kat muka bumi ni.. terima kasih atau orang kampung aku cuma cakap “thanks” kepada member2 sebab sempat jugak dorang ucapkan “happy birthday” atau “selamat hari jadi” kat aku..

walaupun takde la sambutan macam kenduri-kendara ke, aku tetap bersyukur sebab dapat lagi hidup dalam tahun ni..

bufday aku paling hambar dan gloomy.. sebab tarikh keramat ni jatuh pada hari selasa.. di mana hari aku mempunyai jadual yang sangat padat..

tambah pulak hujan sepanjang petang hingga malam.. sangat2 gloomy.. pape hal, tengkiu sume..! gua salute sama korang…!

Image (24)100_3487
23rd February 1989 hingga 23rd February 2010


Untuk kawan2 yang wish hepy bufday kat aku.. tengkiu2..!


And thanx to my sister, Kay [blog Kay]

*jangan tertipu dengan gambar2.. hanya hiasan semata-mata.. aku belom celeb bufday aku pun lagi.. sekian..

7 comments:

  1. wootwoot.
    selamat hari tua!!.
    apa2 pun ko ag tua dari aku.
    agagaga.

    ReplyDelete
  2. mujur la ngko.. aku xde mood nk tepek telor kat kepale ko.. aku xde mood nk tepung tawar muke ngko.. tp awas..! mood menelur n menepung still valid smpai ujung bulan ni..

    ReplyDelete
  3. AHAHAHAHHAHA..yang last part tuh PALING SUKE OKE!!! ahhaha~ dah siap tulis nama koi kay lagik tuh~ tenkiu ye meuz~ wakaka~

    ReplyDelete
  4. nuek.. simpan tuk atip r 25th ni.. kang x cukup plak nk tepek2 kat aku.. haha

    ReplyDelete
  5. hepi belated besday
    ntah2 jap lagi kena prank tak?
    hehehehe

    ReplyDelete
  6. hepi belated besday.. ee nk sibuk gak midori ni.. hahaha.. eh, nk tanye boleh? boleh ke xboleh ke nk tanye jgk.. dr aritu lg nk tanye tp xlepas.. hahaha.. kacukan ke kamu ni? tgk kt pic xdela muke melayu sgt, xtau la kot fotogenik ke kn, kt pic len kt luar len.. haa kn panjang dh komen nye.. ngeee

    ReplyDelete
  7. wah..21 tahun..nie dah boleh pergi mengundi nie..
    btw, bravo2 laa sbb dah menjadi adult..
    (sebenaunye nk kate ko dah tue)
    ihhihihi...
    terima laa komen org yg ikhlas nie sebagai hadiah k~
    hihihi...
    hepi belated birthday.

    now, im followed u.

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers