Ads

Jom Tengok Header Baru Aku

 

Malam tadi taktau nak buat ape… Nak kuar jalan2, aku dah taktau kat mane nak pergi… Bukan aku dah pergi sume tempat tapi banyak tempat aku dah pergi… sume hampir sama je… takpe lah, itu cerita lain… Aku nak cerita pasal header baru aku ni

my header

Sebenarnya dah lama aku berniat nak buat header baru… yela, selama ni aku cilok2 dari internet je… then crop, letak dalam blog… tak best la kalau macam tu cilok artwork orang lain… Aku bayangkan kalau orang lain yang amek artwork aku, then mengaku dia yang buat… sape yang tak panas kan?

Aku takde nak cerita ape sangat… cuma aku nak mintak komen2 dari korang pasal header baru aku ni… Header ni baru je cube2… kalau korang rase ade mende perlu tambah, bagitau la..

10 comments:

  1. wahhh!!! proud of u my bro~
    this is what we call originality!! yes2~ nak jugakk..design for me..??? hik3~

    ReplyDelete
  2. nice work..!muz,bile ko nk design header aku lak..?hehe..

    ReplyDelete
  3. kalau buang border double tu menjadi single jer lagi cun.. hehe ~

    ReplyDelete
  4. try la edit kt picnik.. not bad jugakk.. :D

    ReplyDelete
  5. hahahaha
    header ko sangat garang dowh
    buat dkt aku 1 weih
    kalau ko rajin lah
    ekekekek

    sorry lah aku menyemak dkt sini
    1st time singgah
    tertarik sebab nama blog ko gulai tempoyak ikan patin

    dari dlu nak merasa tapi xpenah2 dapat
    hahaha

    ReplyDelete
  6. nk merasa gulai tempoyak ikan patin singgah le Temerloh.. ;D

    ReplyDelete
  7. Tp kenapa gulai tempoyak ikan patin ? hehhhh

    ReplyDelete
  8. Mcmn nak create header ni yer....ambo bdk br blajar...

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers