Ads

Daging Manusia Dibuat Kentucky

agak menggemparkan bila ada yang sanggup masak kentucky (kentaki suda, panjang sangat nak eja) menggunakan daging manusia.. kejadian ini benar2 berlaku dan patut diberikan perhatian ramai pihak..

 

agaknye macam mane ek rase daging manusia ni? aku rase ikot kategori jenis2 orang..

 

kalau ade yang orang berperangai macam beruk, maka akan rase beruklah daging tersebut.. kalau orang tu hangat2 tahi ayam, tidur2 ayam, rabun ayam, dan ajak2 ayam berkemungkinan besar akan rase sebijik macam ayam kentaki..

 

mesti korang gempar dengan tajuk entry aku.. kan2? aku terpaksa menipu untuk memaksa korang berkunjung ke blog aku.. tapi jangan marah, anggap je ini satu aktiviti kebajikan paksa rela.. dalam keterpaksaan ada kerelaan.. hehe

 

jom tengok gambar2 mangsa yang mana dagingnya dijadikan bahan utama untuk membuat Kentucky Fried Human (KFH)..

DSC00048

DSC00049

DSC00050

DSC00051

DSC00053

DSC00055

DSC00056

DSC00057

inilah menu utama untuk menbuat kentaki daging manusia

  • Tepung ubi kayu
  • Berpuluh2 biji telur ayam
  • Susu pekat manis F&N
  • Gula pasir
  • Sos cili jenama Suri
  • Bufday Boy

 

dikesempatan ini aku nak ucapkan banyak2 terima kasih dan sikit2 mintak maaf kat member2 yang celeb bufday Aku, Turb, dan Zul.. ni kalau sorang2 celur dalam minyak panas confirm lagi sedap dari KFC.. haha

 

Bufday Boys aka Hensem Boys:

  • Zulhilmi Haziq (19 Feb 1990) – baju kuning jersi #7
  • Atiff Mazlan (25 Feb 1990) – baju itam bullseye, 1st picture
  • Mursyidin aka AKU (23 Feb 1989) – korang dah tau

 

rasa tertipu sekali lagi? terima kasih banyak2 sebab berjaya baca entry aku sampai habis.. Sekian..

8 comments:

  1. wahahahah!!! ape keje laa korunk nih~

    ReplyDelete
  2. la...tipah tertipu rupenye..huhu pandai ko kena kan orang bro..huhu

    ReplyDelete
  3. hahaha..cacat nye meuz.. mati2 aku igt btol..ceitt..~ ;D

    ReplyDelete
  4. prank ghuponyo...
    hahahaha...mcm ayam berak kapur ja sume2...
    *wink*

    ReplyDelete
  5. Waa..teringin mau join..

    kamu yang mana?hahahhaha..
    *lagi mau tanya*..

    Happy Besday la ye..tua daaa..

    ReplyDelete
  6. zalikhanasuha : xde dlm pic pun.. sbb i yg tukang amek gambo.. hehe

    ReplyDelete
  7. fullamak katak!!!jejaka sunti neh!!!

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers