Ads

Aku Pun Nak Pendapat Blogger Sekalian Alam

 

sekali lagi aku ketandusan idea nak post ape kat blog aku ni.. cara mudah macam ni la, buat entry yang berunsurkan pertanyaan atau pendapat.. paling malas pun letak satu dua gambo yang sedap mata memandang..

 

kawan

berbalik kepada tajuk entry aku hari ini.. aku nak tanye korang, agak2 blog aku ni macam mane? best ke, hampeh ke, semak ke.. korang cakap je.. aku blanje eskrem nanti, bile bumi dh jadi petak.. so, tunggu je la.. kahkah

 

rasenye aku belum pernah tanye pendapat orang tentang blog aku.. yang nak bagi pendapat free pun belum ada lagi.. so, aku nak bagi ruang kat korang untuk mengomen blog aku ni.. aku terima segala kritikan secara positif.. cess.. meluat pulak gune ayat skema..

 

nak komen pasal header aku? pasal template aku? penulisan aku? silakan, aku lagi suke.. nanti aku tau la ape yang korang suke atau tak suke pasal blog aku ni..

 

tujuan aku nak tanye pendapat? of course la nak improve blog aku ni.. sampai bile nak ade di takuk yang lama.. lagi satu sebab aku rase nak rehatkan jari dalam satu dua hari ni.. dalam mase tu aku akan pikirkan entry yang lebih sedap untuk dipost.. kemungkinan akan ade porn? haha

 

*gambar di atas hanya pelengkap entry, tak best kalo tulisan je

6 comments:

  1. abang kacak, komen aku punye weh.. aku segan ahh nak tanya orang.. haha..

    ReplyDelete
  2. komen saya : jgn tiru konsep org lain~
    ahahahah~ woii tajuk mcm kenal! ahahha

    ReplyDelete
  3. salam..mm nice blog jgk..sama la.kdg2 sy pun xde idea nk coret ape kt blog...pape pun view la nt..
    http://gurlylyla.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Salam..ok dah ni..blog aku lagi simple..bab nak tulis ape tu, macam-macam sbenarnya yg bleh dtulis..cume time ada idea tu, kite tak trus tulis..tak pasal2 idea tu hilang..aku biasanya tulis bnda yg ada kaitan dngan apa blaku, contohnya, aku pnh kaitkan Maulidur Rasul ngan satu cite Hindustan..tp ni style masing2 la kan..

    hehe, maafla panjang sikit komen ni..

    ReplyDelete
  5. meuz... bleh tukar chatbox? sng sikit orang nak chat.. xyah masukkan link blog setiap kali nak chat cam skrg ni..

    ReplyDelete
  6. w'slm. blog en.muse ni mmg lawa. entry pon bole thn mnrk la kdg2. slalu la jgk aku bukk dok bce. ape2 hal, blog ko menarik di mate aku.

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers