Ads

1989 – 2010: Mari Memarketkan Diri Again..


ok, sekali lagi aku nak post gambar lama aku.. saje suke2.. dah kekurangan idea nak post ape.. agak jarang aku nak menceritakan pasal diri sendiri sebab cerita periahl diri sendiri agak membosankan.. macam tu la kalau bace blog orang yang cerita kisah hidup sendiri.. hanya segelintir yang membaca itu pun member2 sendiri..
cuma aku nak tunjuk gambar je.. kalau korang bosan jangan baca, tengok je.. ni blog aku, aku punye kuasa untuk post ape yang aku suke..
along iyin
tahun 1998, umur aku 9 tahun.. ni gambar aku dengan adik aku yang 6th.. gambar agak comot.. sebab mase ni tak terfikir pun gambar2 lama penting untuk buat kenangan.. so, aku comotkan.. perbuatan yang agak nakal di situ..

pantai
tahun 2001, darjah enam.. aku bertukar menjadi budak kaca mata.. memang aku nerd mase tu.. luar dan dalam.. lokasi gambar, Terengganu..

me
tahun 2002, tingkatan satu.. masih mengekalkan spek bulat.. cuma nerd dalam diri agak berkurangan.. lokasi, Gunung Senyum, Pahang..

aku bdk besar
dalam gambar, aku dan kawan2.. sangat rapat sampai sekarang… kenapa aku paling tinggi? taktau la.. aku rasa aku cepat sangat membesar.. tapi sekarang aku dalam kategori orang yang rendah2..

100_3487
ok, lepas abes SPM macam ni la rupa aku.. dah takde spek mata.. kenapa dah tak pakai spek? aku wat laser surgery.. takde la, mesti la aku pakai contact lens.. lebih selesa nak belajar, bersukan..

DSC00895
aku sebagai pengaraca majlis.. aku tipu lagi.. ni mase aku tengah karok.. ape tu karok? karaoke la.. lagu ape aku melalak pun aku tak ingat..

100_4883
aku makan eskrem kat mekdi.. rambut panjang, ade jerawat sikit2.. biase la, remaja.. aku rase itu je aku mampu tunjuk kat korang..
*aku betul2 kering idea nak post ape.. kalo post aku ni agak membosankan, cakap je.. aku jadikan sebagai kritikan membina.. sekian..

3 comments:

  1. aku pon segan nak komen takut dituduh gay
    hehe

    klu xde idea
    jom join contest
    kot2 menang 50 pound
    ;)

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers