Ads

Windows Live Writer Best..!!

saje je cube2 tulis blog gune Windows Live Writer (WLW) ni… memang memudahkan untuk sape2 tulis blog.. sape2 blogger yang baca aku punye blog ni dan belum pernah mencuba, boleh la mula gune Windows Live Writer ni..

writer

ape yang best?

  • dah macam ala2 Microsoft Office Word
  • senang nak edit2
  • senang nak letak gambar, resize gambar
  • ade tab preview
  • untuk kite tengok rupe blog lepas post satu2 entry
  • ringan, saiz kecik (5MB)
  • free

untuk lebih info tentang WLW ni, klik sini : JOMPHP

download Windows Live Writer now..!

10 comments:

  1. weh ckp nk download kan vc 2005?

    ReplyDelete
  2. izryn: software ni free je.. try la.. ;D

    Amir: bro, sorry la... VS 2005 tu corrupt la.. so aku gune 2008 je..
    xpe, boley je gune.. mse je

    ReplyDelete
  3. nanti aku terjah kowt
    nampak interesting plak

    ReplyDelete
  4. cik EPAL: click kat "download Windows Live Writer now..!!"

    ReplyDelete
  5. pakcik..hehe..xde shoutbox ke.. mak aih..susah nk bg pendpt ttg blog ni..ok la blog ni..agk menarik..huhu..ayat2 yg digunakn pon ok n blh difahami.. :p

    ReplyDelete
  6. zalikhanashuha:

    bukan xnk letak shoutbox.. takot2 lmbat loading ke... lagipun aku takot terlepas pandang shout2 visitor blog ni...

    nnt aku cube letak shoutbox.. :D

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers