Ads

Khasiat Turun Temurun Zaman Berzaman

kali ni aku nak bercerita tentang kepakaran seorang bomoh dan pakar urut.. kepakaran tukang urut ni tidak dapat disangkal lagi.. sudah ramai mengakui dan merasai kepakaran yang dimiliki oleh tukang urut ini..

nak tau sape bomoh yang aku maksudkan? ini dia, bomoh yang diimport dari jawa timur dan beliau menetap di Tanah Melayu untuk memenuhi permintaan pasaran di Malaysia.. haha

Komeng Arjuna atau lebih mesra dipanggil “K.A.” oleh rakan taulan… dia ni kirenye dah macam pangkat bomoh sebab berupaya menyembuhkan seseorang atau sesuatu dengan tangannye.. hehe

DSC_0626

inilah bukti kehandalan bomoh Komeng Arjuna.. ramai pelanggan sedang menunggu giliran untuk mendapatkan service terbaik dari K.A..

Berupaya menyembuhkan seseorang dan sesuatu?

  • setiap urutan memberi keselesaan
  • boleh menyembuhkan sengal2 badan dalam masa yang singkat
  • juga berupaya menyembuhkan laptop atau komputer yang sedang tenat
  • kepantasan dan kelembutan tangan membolehkan beliau melukis dengan baik
  • sebab tu la Komeng Arjuna ni amek course GM

DSC_0628

ubat yang telah digunakan oleh bomoh Komeng Arjuna:

  • Minyak Angin Kayu Putih cap Kuda Putih
  • penyembuh serbanika(?) sakit badan
  • ubat ni sudah digunakan zaman berzaman
  • tengok ejaan pada label pun dah tau
  • murah, cuma RM6.00

*GM = Graphic Multimedia

3 comments:

  1. agak2 lau pompuan, die urot x??.
    ha ha ha.
    aku ase saket2 tengkok ni..
    ((:

    ReplyDelete
  2. kalo pompuan tu sudi bomoh Komeng Arjuna ni ON je.. haha

    kalo sakte tengkok dia karate je, teros baik.. huhu

    ReplyDelete
  3. heh...
    nsem gak c KOMENG ARJUNA nih
    masih single lagi ke?
    -ada org tnye-
    hakkk

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers