Ads

Bomoh Komeng Arjuna Menunjukkan Kesaktian..!!

 

orait.. kali ni aku nak cerita dengan lebih lanjut tentang Bomoh Komeng Arjuna atau lebih mesra dipanggil “K.A.” sahaja..

 

seperti entry aku yang lepas, sedikit keterangan mengenai Bomoh Komeng Arjuna:

  • kesaktian tangan yg sukar dinafikan
  • berupaya menyembuh dan melegakan kesakitan
  • setiap sentuhan menyembuhkan alat elektronik yang rosak
  • kelembutan tangan menghasilkan karya agung
  • berjaya melangkaui kehebatan Leonardo Da Vinci
  • Filem “The Arjuna’s Codes” bakal ditayangkan kelak

ok, tu sume ciri2 yang aku pernah sebut sebelum ni.. kali ni aku ingin menambah ciri2 sakti yang terdapat pada Komeng Arjuna (K.A.)..

 

DSC_0699

inilah kesaktian  lain yang ada pada Bomoh Komeng Arjuna.. kepantasan tangan ketika memasak.. rambut yang panjang mengurai mengukuhkan lagi bukti bahawa Bomoh K.A. baru pulang dari pertapaan selama beberapa bulan..

 

DSC_0687

inilah bahan2 yang telah digunakan oleh K.A. ketika memasak.. beberapa bungkus Mee Sedap yang diimport dari tanah tumpah darah K.A.

 

DSC_0688

dan beberapa biji telur ayam yang belum menetas, fresh dari ibu ayam.. tak lupa juga fish cake yang dibeli di cafe berhampiran..

 

bahan2 ini penting untuk menghasilkan satu makanan yang sedap.. akan tetapi hanya dengan kesaktian tangan Bomoh Komeng Arjuna dapat menyedapkan lagi masakan

 

DSC_0695

aksi Bomoh K.A. ketika memotong bawang.. aksi memotong bawang ini tidak dapat dilihat oleh mata kasar.. dan kaca mata berbentuk goggle mencegah dari kepedihan mata yang berpanjangan

Dan bonus untuk tatapan umum

DSC_0662

inilah bukti kesaktian Bomoh Komeng Arjuna ketika melukis.. banyak karya2 agung yang telah dihasilkan olehnya..

 

untuk entry berkaitan Bomoh Arjuna sebelum ini: KLIK HERE

5 comments:

  1. aiyo0o0...manyak sakti wo0~

    ReplyDelete
  2. komeng arjuna mmg power mcm power ranger.. ilmu byk dsimpn drambut..

    ReplyDelete
  3. hahahhaaa!! sayang lak ko kt ka eh, bahhahahahaa!!

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers