Ads

Tabung Uji Kesabaran..!!



Seperti biasa, kawan2 aku pasti tampil dengan idea2 kreatif di luar batasan pemikiran mahupun batasan ubi...

Aku sendiri tidak tahu apa sebenarnya benda yang tertera di dalam gambar.. rupa bentuknya seakan tong gas... tapi takpe la, apa aku peduli.. mari teruskan bercerita...

Kenapa "Tabung Uji Kesabaran"?

  • ianya sebuah tabung
  • tempat menyimpan lebihan2 duit syiling
  • tabung uji yang menguji kesabaran
  • sebab mengekang kami untuk berbelanja lebih
  • sangat menguji kesabaran
  • sebab, korang agak2 berapa lama tabung ni boleh bertahan?
  • sangat lama
Kali ni aku agak boleh menerima idea2 kreatif dari kawan2 aku sendiri... kerana sebelum ini dorang sering tampil dengan idea2 kreatif lagi bangang...

Aku dah takde idea nak tulis ape....

5 comments:

  1. Salam Maal Hijrah…. Hijrahkanlah Diri Ini ….
    http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

    Rimbun dan redup kasihMu
    Kau tempat ku berpayung
    Di manakah lagi dapat ku rebahkan
    Rasa gundah ini

    Nun Kau teguh di sana
    Pengasih dan penyayang
    Pun ku masih terleka
    Meneguk ihsanMu
    Walau ku sedari

    Oh... nyamannya
    Bila diperlukan rinduMu
    Mengimbaulah sentosa

    Bentangkan ku permaidani
    Dari baldu berwarna putih
    Moga tak ku terasakan
    Cubaan yang ku galas ini
    Kepada Mu titianku
    Hijrahkanlah diri ini

    Salam kenalan dari kami buat korang kami sdg baca older post korang salam kenalan ye...

    ReplyDelete
  2. nisa: boley2.. takde hal la... lps ni boley tebuk tong gas memasak tu pulak.. haha

    ReplyDelete

Ads

Followers

Google+ Followers